Rabu, 5 Disember 2018

Cuna kembali

assalamualaikum semua!!!

sapa yang lalu wall cuna ni, cer bagi smiley sikit dekat chat box cuna tu..

sebelum nak start buat kerja malam ni, cuna hadap yang ni dulu lah. hehehehe.. melagha sat ja. tak pa kot nohhh..

dah lama cuna tak update dekat sini. berhabuk teruk dah blog ni. hemhh.. nak kena buat pembersihan sikit. tapi tak ada masa lah. nak kena tunggu free sikit nanti cuna kemaskan lagi blog ni. nak update banyak banyak. mana lah tahu boleh buat income pulak ka lepas ni dengan blog ni. nak harap nuffnag dah susah. sebab cuna tak pandai sangat nak guna tu. tambah pulak update pun tah pehape. merepek ja banyak. dulu rajin lah jugak. banyak benda berilmiah jugak cuna update.-ilmiah ka? macam was was ja dengan cuna ni-

so, how was your life?? ada umphh tak? hehehehe.. cuna sekarang ni pack sangat jadual. tambah pulak cuna dah start sambung degree part time ni, dekat UTMSPACE PENANG. lagi lah cuna tak ada masa untuk diri sendiri. sampaikan kekadang p kerja pun terpakai selipar. nampak dak kelam kabutnya jadual seharian seorang cuna ni. tapi takpa, bila lagi nak macam ni. sementara muda ni, kejaq apa boleh kejaq, kumpul apa boleh kumpul. nanti dah tua nanti boleh duk rehat dengan tenang dan aman. boleh fikir pasal cucu pulak.-ehh.. sampai ke cucu dipikirkan nya-

untuk malam ni, cuna nak share pasal kedai online cuna jalah. haaa.. cuna meniaga online tau. korang kalau nak tengok apa yang cuna niagakan boleh p dekat IGSHOP cuna : dropshipbyCuna kalau FB Page : dropshipbycuna. kat situ cuna jual jam tangan murah dan mampu milik tau. haaa... harga bermula dari serendah RM50 tau.. jangan lupa jenjalan okay. malas jenjalan, boleh klik link whatapp ni untuk direct PM cuna okay. cuna layan satu satu.

link whatsapp kedai jam cuna ---> http://jammurahbycuna.wassap.my/

tapi depends dekat mood cuna lah. hahahaha.. mana tak nya, meniaga jam ni bukan 1 satu jenis ja. banyak jenis, banyak warna, banyak brand dan pattern. cuna penah jumpa satu customer ni. dia tanya cuna, dia nak jam yang sesuai dengan dia. cantik dan ellegant. tapi bawah RM40. hemhh. was-was cuna. tak tau nak suggest jam apa. then bila suruh p tengok insta terus dia tak mau beli dengan cuna. hemhhh.. takkan cuna nak post semua gambar jam dalam phone cuna bagi dekat dia kot. apa lahh.. pening cuna.

barang barang perempuan tak ada ka cuna??
adaaaa.. nak tau ka??
korang minat tudung bawal??

label : #RAFAHIJAB
bidang : bidang 50 / bidang 60
jenis kain : Heavy Chiffon
jenis : manik / kosong
harga : OFCOSS lah sangat mampu milik!! murah gila, so kalau nak tau kena add cuna dekat FB. tapi kalau tak add pun tak apa. post FB cuna public untuk semua orang.

tapi... tapi.. tapii...
malas add FB Cuna..

so korang boleh tekan link whatsapp ni. direct mesej cuna. In Sha Allah. cuna mesti balas. cepat dan lambat ja. huhuhuhu.. maklom lah nama pun part time kan. so, kena fokus dekat kerja hakiki lebih dari part time ni. hehehehe..

link whatsapp kedai tudung cuna ---> http://bawalrafahijab.wassap.my/


haaaa... lagi satu. ni Favourite mak mak ni. hampa kalau nak tawan hati bakal mak mertua boleh lah beli ni dengan cuna.. huhuhu.. cuna jual TUPPERWARE jugak!!

link whatsapp kedai TUPPERWARE cuna ---> http://tuppawarebycuna.wassap.my/

seee.. semua ada link dia. jangan silap tekan link nahh.. pening cuna nak melayan nanti. takut nanti silap pulak promot.

mak aii.. banyak nya cuna jual

yang ni baru ja join. semua sebab mama. dia dok asyik ajak join ja. hahahaha.. sebagai anak, bila mama dah kata nak sponsor jadi ahli, apa lagi. langkah kanan lah cuna..

cuna jual mana yang mampu ja. tak mampu cuna tak jual. takut tak terkejar nanti. bak kata pepatah, yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran. haaaaa.. tak ka sedih dibuatnya. huhuhuhu..

okay okay okay.. yang tu kot yang cuna boleh share setakat ni. haaa.. ni cuna share sikit gambar kelas cuna. ;)

spot me!!

jumpa lagi semua. tunggu next entry pulak okay.

Tiada ulasan: