Rabu, 25 Oktober 2017

Team building with officemate

Assalamualaikum.. hai semua.. hope semuanya sihat lah hendaknya.. dah berminggu dah tak upload kat sini.. sebok pulak seorang cuna ni. hari tu nak update time cuti depavali, tapi apakan daya ada team bulding pulak dengan officemate. Kita ni bila dah company buat, kita ikut kan aja. Maklomlah, kerja makan gaji lah katakan. Nak tak nak kena ikut. Pergi petang selasa lepas balik kerja tu balik tengahari esoknya, rabu. Schadule dia a bit tight jugak lah, mana taknya sebab balik dari kerja kan. So, semua keletihan sikit lah.

Tak tau nak melalut apa sangat dekat entry ni, so Cuna share gambar ja nahh..

Bismillahirrahmanirrahim.. kita mulakan perjalanan dengan hadap jem dekat atas jambatan kerana penutupan jalan ditengah tengah jambatan. kemudian perjalanan lancar menuju ke destinasi kami di Vila Shamrock dekat betu feringgi.


eh kenapa ada sorang ja laki ?? 
maklomlah, office cuna ada 2 ja laki.. sorang tu p bercuti dekat sarawak so tinggal sorang ja lah lelaki yang menjaga semua rakan sekerja perempuannya.. hahahaha.. 



steamboat chinese style..
lepas ber-steamboat kami pun keluarlah...



then here we are.. The Avatar Garden Penang.


kami berlima, cuba scan lagi sorang.

ni susunan ikut umur.. yang umur angka besar (merangkap Lady Bos) didepan dan angka kecik dibelakang. selama ni cuna sorang ja yang paling muda sejak bekerja kat sini. tahun ni ada lagi  yang paling muda, tu yang belakang sekali tu. 24, dia sebaya dengan partner yang tak join kitorang tu. so seorang husna berada ditangga kedua bersama afiq.

  
kalau korang datang sini korang kena jalan sampai habis tau. akan ada 1 part lampu tu dia macam twist korang punya colour. see.. my shawl is the most shining thing at this part. Siap kena buli lagi.. kena gelak sampai berair mata.. alahaii.. penak digelakkan dan menggelakkan orang lain.. 

ada banyak gambar tak senonoh posing ja dalam phone. hahaha.. tak apa lah.. ini pun dah kira banyak dah cuna upload share dekat sini. nanti kita share lagi. Teambuilding ni tak macam team building sangat, macam lebih kepada company short trip to enjoy. Bos pun melayan ja staff dia yang macam budak budak tak matang ni. hahaha.. Best jugak bila semua keluar gila gila after kerja macam ni. mohon Bos buat lagi macam ni. sekian..

sekian saja cerita cuna berjalan tinggal Insyirah bagi abah dia jaga..

Tiada ulasan: