kengkawan

Isnin, 1 Ogos 2016

perasaan

haii...


i dont know am i allowed to talk about love. but i just wanna share. love is someting to be shared between a man and a woman. love is about trust, confert, joyfull, tolerate, and understanding. bila kita dengan dia, kita rasa tenang, rasa selamat dan rasa bahagia. okay, main topic is about perasaan.. feeling.. hemhh..


nak cerita benda lain sebenarnya.. termasuk bab cintan cintun pulak. almaklomlahh.. dah pagi pagi buta ni.. bila fikir kan satu benda, tiba tiba benda yang lain muncul, then itu tak kena. ini tak kena.. penyudah nya menangis sampai tidur. biasalah tu. nama pun perasaan. kadang kadang kita suka sangat.. kadang kadang kita tak suka.. kadang kadang kita happy sangat.. kadang kadang kita sedih sangat..


sebenarnya tau nak cerita apa pasal perasaan ni. kadang kadang rasa macam takda perasaan.. kadang kadang rasa macam terlalu banyak sangat perasaan dalam hati ni.. okay lah, tu ja nak melalut malam ni.. sekian cerita..

Tiada ulasan: