kengkawan

Ahad, 24 April 2016

cuti hari ahad

assalmualaikum dan salam sejahtera semua.. happy weekend peeps!! hari ni dah ahad, esok pulak isnin. dah nak start kerja dah. dah lama rasanya jari jari gemok cekk ni tak menari atas keyboard. alang alang ada banyak masa free hari ni boleh lah nak kasi jan jari jari gemok cekk ni nak menari. hope korang yang baca entry ni sehat sehat hendaknya. dan yang tak sehat tu, semoga cepat sembuh. semoga kita masih berkesempatan bertemu ramadhan yang mendatang ni.

haaaa... so, korang semua ada tengok tak cerita korea yang tengah hot sekarang ni?? Descendant of the sun. angau kot tengok cerita tu, sampai menangis dan gelak sorang sorang dibuatnya. hahaha.. dah mai adah perangai waktu zaman belajaq dulu, tengok korea sampai dua tiga pagi. hahaha.. sapa mesej or called time tengah tengok cerita, memang reject!

rasanya sepanjang cerita tu ditayangkan, aku ni tak berdunia. bersosial apatah lagi. mengadap laptop tengok korea ja. Ya Allah, sweet gila tengok hero dan heroin dia. tengok second hero and heroin pun boleh tahan. senang kata diorang 4 orang memang so so so sweet sangat sangat.. selalu beli novel, habiskan masa dengan novel, so sempatlah kalau nak berdunia tak pun bersosial. novel bulan ni tak sempat nak pergi cari, maknanya korea saja lah. hahaha...



tadaaaa... sweet kan. sweet sangat.. alahai.. tak habis lagi demam korea. okay lah. tu ja lah nak cerita pun. tak sempat nak karang panjang panjang. nak update resume pulak. sekian.

Tiada ulasan: