kengkawan

Ahad, 10 Januari 2016

annual dinner hari tu.

assalamualaikum.. hai semua, hari ni baru nak update entry. nak cerita pasal annual dinner hari tu. tak berkesempatan. hari ni baru nak boleh update, jauh jaraknya isnin dengan ahad kan. seminggu jugak lah. jadual kat ofis dah makin pack, banyak drawing nak kena buat, nak kejar tender lah katakan. memanglah macam tu gayanya. tak sempat nak bersosial sangat. group kat wasep pun boleh masuk time ending ja. tau2, good night semua.. hahahahaha..

okay2, niat mulanya nak share gambar ja, malas nak melalut panjang2. keyboard dok dalam keadaan nazak, habis semua button nak tercabut. nak kena himpun duit lah, nak cari yang elok sikit. hehehehehehe... tak pun repair ja apa yang ada.

dinner ni buat dekat 59sixty dekat komtar. mak aiii.. punya tinggi, and the view was so so so awesome gila.. nice view, nice place, nice food... haaa.. food tu yang penting. alhamdulillah, time kitorang gerak alam pukul 4 lebih nak pukul 5 mcm tu. tak jem. lancar ja trafik waktu tu.

 muka tanpa edit.. teruknya muka ambo.. T.T



 ni pulak a part of geng merewang aku kat ofis. kalau perasan, ada entry yang pasal aku dengan diorang ni berBBQ dekat batu feringgi. korang boleh klik BBQ tu. abaikan muka aku yang terlebih sunset tu. lighting tak bagus. orang selfie tak pro. huhhhh..

 a part of design team dekat ofis. kalau ikut kan 4 melayu 4 cina. tapi lagi dua orang staff tak dapat join diatas sebab sebab tertentu. cuba teka, mana bos saya?.. hehehehehe...

 OMG, this side makes me look so FAT!! im not a FAT girl!


this picture represent of 3 company yang majority nya adalah chinese.


nak acah acah model kejap. 

tu ja nak share. sekian semua..

1 ulasan:

Zayani Zulkiffli berkata...

Bestla awak ada annual dinner. Tempat saya kalau annual dinner memang tempah katering, makan kt ofis je.

Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/