kengkawan

Isnin, 23 November 2015

happy birthday Farah Syahirah

assalamualaikum... today i just wanna make a short entry for my lovely Farah Syahirah. happy birthday to you, happy tua day okay honey. thank cause always be with me in every situation. shared every sadness or happiness since we met at polytechnic. repeat sem pun sama sama, hahahaha.. tu yang tak tahan tu. Alhamdulillah sebab hang dah makin gegel, dah tak dak dah kelaku lelaki macam dulu. hahahaha... terima kasih jugak sudi layan kelaku kami yang pelik pelik ni, asal nak gosip ja cari hang. asal nak komen ka nak kutuk kutuk ja cari hang.. terima kasih jugak selalu ada time kami nak melepet *perkataan yang tak ada dalam kamus* .. hahahaha..

tahniah sebab dah masuk 23, welcome to 23 club farah.. kami sentiasa doakan untuk kejayaan, kebahagiaan dan semoga cepat menikah. cepat dapat baby. iteww xsabarrr nak timang baby.. ehhh, dah macam ucapan pengantin baru pulak. terima kasih sebab sudi jadi sahabat kami dari kami tak berapa bijak sampai lah sekarang bijak sikit dari dulu... okay lah, tu ja nak tulis. sekian.





okay tu ja. nak lagu nyanyi sendiri okay.. hahaha.. love u to the moon and never come back...
=)


Tiada ulasan: