kengkawan

Khamis, 25 Jun 2015

officemate

assalamualaikum... hye semua... apa khabar korang ? dah lama kan aku tak update cerita.. maklomlah, busy sangat 2 3 bulan ni.. hehehe.. ni pun curi-curi update. sebab stress sangat buat drawing.. hehehe.. even dok buat lukisan yang sama sepanjang kerja kat sini, aku still have a bit confiused while doing it.. wanna see some ?? mehh, aku tunjuk rangka yang aku dok design...


tadaaa... ni rangka STP untuk 1500PE.. haaa.. tau tak STP tu apa ?? STP tu stand for Sewerage Treatment Plants. before this kan aku ada cerita company aku kerja ni specialist dalam STP. so, this one of the STP yang aku dok workout sekarang ni. ada setengah orang cakap, kerja duduk depan komputer ni tak da life, hell oooo.. aku sempat ja bersosial, even tak keluar berhibur sampai larut malam... haaa..

actually bukan ni yang aku nak cerita. aku nak cerita pasal officemate aku sebenarnya.. hahaha.. mesti pelikkan, aku kan sombong, macam mana pulak boleh rapat dengan officemate ni. haaaaa... entah lah, aku pun tak tau macam mana boleh rapat dengan depa ni. hahaha.. bersembang riuh dari depan mata, sampai lah kat dalam group whatsapp. dari celik mata sampailah nak pejam mata malamnya, hehehehe..

baru-baru ni ada lah pergi farewell kat area pantai kat Flamingo Hotel tu. hehehe.. rancang pukul 4 nak start buat BBQ.. last-last pukul 5 baru sampai kat situ. almaklumlahh, kena kerja pagi tu. so, semua kelam kabut sikit.






diantara muka-muka tukang masak.. aku hanya duduk jaga jangan bagi lalat hinggap dekat makanan ja.. hehehehe.. nak pegi bakar ayam, asap pulak masalah.. nak pegi goreng daging, minyak pulak dok merecik.. hahaha.. last-last, kerja aku habiskan makanan ja.. muahahahaha...





husna, kakros, kakct, kaksyera, hilmi, khairul, faizul and tajuddin

ni last event sebelum puasa... ingatkan xdak even dah.. lastly, selasa baru ni pulak berbuka sama-sama lagi.. sambut birthday yang 25 kakct.. hehehehe.. keja nak event makan ja depa ni.. apa lah.. gemuk lah nanti...







sekian tu ja cerita dari aku, Solehatun Husna Husainin....

Tiada ulasan: