kengkawan

Ahad, 21 Disember 2014

last month for 2014


time dekat ofis hari tu, tetiba rasa macam nak belek belek kalendar.. wahhhh.. tinggal lagi seminggu lebih ja nak masuk tahun baru.. wahhhh, dasyat kan.. pejam celik, pejam celik dah nak masuk tahun baru dah.. so, apa azam baru korang?? before that, whats your achievement?? so far, ada tak azam dulu yang tertunai ?? kalau belum tertunai, tunaikan lah azam tahun lepas tu dulu, baru make a new plan for the next year..

azam tahun baru yang lepas
✘nak ada lesen P (motor & kereta)
✔nak kerja, bantu mama dan papa
✔get a car with my own money
✔buy a new phone replacing the old

see, masih ada lagi yang tak tercapai ni.. haishhh... bila nak ada lesen ni??? dok pakai lesen L sampai 2bulan lebih. polis yang dok tahan hari2 sampai tanya, "bila nak P nya dik?" malu eden.. hahaha.. so, thats will be my new azam for next year. haahahaha.. insyaallah.. so, how yours??

Tiada ulasan: