kengkawan

Rabu, 23 April 2014

rabu yg bisu 2#

assalamualaikum semua.. im here for a second, this month.. sorry, lately im was too busy. tinggal lagi berapa hari ja nak berenti ni, tu yang macam dah free sikit. okay, since today is wednesday. so, theres to many blogger wote about "wordless wednesday". i dont know why, but most of them wrote n i've read it. so, dengan waktu free yang ada, aku pun scroll lah tajuk entry yang pernah aku buat sebelum ni. nak tengok, mana tahu terselit "wordless wednesday" ka. then aku jumpa 1, but it not "wordless wednesday". it just "rabu yang bisu". so, this entry should be " rabu yang bisu (2)".

saja lah pun, nak share. aku ni dah ada instagram.. haha.. korang boleh follow aku dekat IG .. hehehe... memang takde mende pun nak di sharekan sangat for today. yang boleh nak bagi tahu hari rabu minggu depan aku dah start jadi penganggur untuk sehari. huhhh.. khamis pulak, cuti hari pekerja. the next day, im gonna be a new staff at leading global engineering. taraaaa... hemhh, but my memories here will never be lost.

okay okay.. korang boleh search :-
IG : SOLEHATUNHUSNA
TWTR : @husnahusainin

selamat berkenalan!!

btw, aku ambik kesempatan tadi ushar tarikh first sekali aku buat blog.. 27/5/2011 .. mak aii.. dah nak dekat 3 tahun rupanya aku berblogging.. ceit.. aku tak tahu lah ape yang aku dah merepek dalam semua entry tu. hemhh.. okay lah, last but not least, assalamualaikum..

1 ulasan:

eintan nurfuzie berkata...

rabu yg bisu..ehehhe