kengkawan

Jumaat, 10 Januari 2014

my #random entry

assalamualaikum w.b.t to all my fellow friends.. how was your day ?? hope it awsome then yesterday.. today i dont wanna talk too much.. but i wanna share something that i should share it before. its about myself.. lets begin..

*bismillahirahmanirrahim.. *

aku ni bukannya ramai kawan pun. but i think, its not a big problems if i just share it. i dont ask you to belive it, but read and think off it..

sometimes other people were met for a second and suddenly they become the close one.. but some are not.. aku ni jenis yang susah nak ada kawan.. kenapa ? sebab aku bukan lah pandai bergaul sangat. suka ikut kepala aku sendiri dan buat hal sendiri. but aku ni jenis yang senang nak ajak bersembang dan menggila. ada yang kata aku ni ramai kawan. kawan yang macam mana ?? kebanyakkan kawan aku spisisnya macam aku. lantang bersuara. so, sebenarnya aku tak ramai kawan.. dulu mungkin lah aku ni jenis yang cepat terasa dan mudah kecik hati. disebabkan aku punya sifat macam tu, aku senang nak kena buli.

then, after i met someone in my life. dia ajar aku untuk berdiri atas kaki sendiri.. be profesional. jangan cepat mengalah dan senang mati dengan kata kata. dulu aku cukup takut nak jadi diri sendiri. takut apa ? takut orang terasa dengan kata kata dan kelakuan aku yang agak kasar. so, then i be myself. and you know what ? i've got a lots of  friends. and they love me. sometimes we dont need to be other.. just be ourself. when we be ourself, we will know whats wrong with us. why? cause we have a friend who always advise us. bagus  kalau ada kawan yang suka nasihat dan menasihati ni sebenarnya.

kita bukannya selalu betul. adakalanya salah. terima kasih kepada yang selalu menasihati.. but beware pada yang selalu mencaci.. kepada yang selalu menasihati aku, heyy!! i love stalking u.. but kepada yang selalu mencaci, i know u always stalking me. hahaha.. sebab apa aku kata macam tu. orang yang selalu stalk aku ja yang akan selalu terasa apa yang aku update tu untuk dia.. bingo!! hemhh.. nak kena mention ni, entry aku ni #RANDOM .. tak tujukan untuk sesiapa.. just berkongsi macam mana kelaku aku sebenarnya. sebab ada segelintir selalu terasa dengan aku buat. chill babe.

aku menyusun sepuluh jari memohon maaf andai ada sesiapa terasa dengan kelantangan aku bersuara. after this jgn terasa dah. aku ni jenis kalau tak puas hati aku g depan depan terus. tapi kalau aku update kat twitter tu, saja aku nak menggila.. bosan.. tu memang hobi aku.. so, take noted. kalau tak puas hati aku g depan depan. kalau xmuncul kat depan tu tandanya tak payah ambik peduli pun tak pa..

sekian..
my #random entry

Tiada ulasan: