kengkawan

Isnin, 25 November 2013

wedding ceremony

assalamualaikum... apa khabar semua ?? do you miss me ?? err.. no one miss me.. no one thinking of me.. just me who always ask the same question that have no answer.. first of all, i just wanna shout loudly "I'M BACK FROM MY HOLIDAY !!!!" .. ambik cuti 2 hari untuk pulang ke kampung ulu pantai besar.. "HOLLA THERE, HOLLA HERE!" .. "WHAT'S UP GUYS?!" .. hehehehe...  tapi tak berape nak puas sebab tak boleh nak jerit betul betul dalam ni.. ouhh ya.. sebelum mula cerita pasal my vacation 3 days and 2 nights at village, aku nak mention "THIS IS MY LAST WEEK AS A PRACTICAL STUDENT LA DUDE!" ..

okay, now i'm gonna start it.. this is all about my cousin wedding.. my first causin.. tapi aku dah tak ingat berape umur dia. terlupa. padahal, time borak borak tadi ingat. bila nak menulis dalam ni terus lupa habis his bio.. yang aku ingat dia ni navy.. ang his wife is a teacher one of primary school at area ampang. if i'm not wrong la. by the way, please correct me if i forgoten someting ya..

here, a few pic before --> during --> and the ending.


 start it with a beautifull morning..


and me.. as a kaki penyebok..

with theme of the ceremony...
JUST DO IT.


ehh.. it's papa, and mama.. so sweet the moment mama helping papa wearing the sampin.. cause it never happen infront of me before.. huhuhuhu..

peace for kaklong, baby !!!

my aunty..


those yang tak boleh nampak kamera.. batak!



papa.
its hard for me to ask papa to snap a picture together. always have an excuses..

mama.


now, the perarakan..


the king and the queen..




haaa.. tengok tu, ramai kan. banyak jugak blink blink time kenduri ni. blink blink here, and blink blink there.. aku ja yang tak blink blink.. yang ada dekat aku warna yang gelap gelap macam ni.. aku suka warna warna macam ni.. nampak cool~~ hekhekhek..



and the most important things is, the koktail was made by me.. lalalalala...

semalam sambil aku transfer gambar masuk lappy aku, aku ushar ushar lah jugak folder folder gambar yang dah kena transfer masuk CD.. nampak lah those those picture yang memorial gila.. huhuhuhuhu.. sayu je hati aku.. "fullstop lah husna, this is story  about hakimi and azie. no need to be emotional la dude!" .. sorry okay, terlajak cerita.. lets continue..

tu semua waktu siang, yang malaam nya cerita pasal makan kek.. waktu makan kek ni, aku teringatkan hero dan heroin aku. bibi dengan si farah.. besday diorang 23 haribulan 11.. may i wish someting to you guys ??


starting with bibi... ---> bibi, kaklong doakan hang jadi anak yang soleh buat mama dan papa.. banggakan diorang okay. jangan buat mama dengan papa sedih sedih okay. jaga mama dengan papa. jaga kita adik beradik. jaga diri. rugi tak balik kampung, kalau tak. kek pengantin tu boleh rembat jadi kek besday hang bibi oii... by the way, kalau dah ada calon untuk dijadikan my adik ipar, jangan simppan lama sangat. datang cepat bagitahu.. mana lah tahu, after hakimi's wedding ni, hang punya wedding pulak ke.. huhuhu.. seronok tok dan dua cucu menantu.. betul ke macam tu bunyi nya? cucu menantu ???


second for farah....---> syeraa.. ehh... silap, farah.. how's your life ? hope you always in the pink of health. sambut mane je besday ? best tak ??? sorry lah tak boleh nak sambut besday dengan kau. jauh sangat. tambah pulak ada causin wedding. so, xboleh nak curi curi menapak ke KL.. by the way, hujung minggu ni nak turun sana. minggu depan baru boleh bawak kau keluar makan kek. boleh tak macam tu? kira ganti hari besday kau lah. macam sambut 2 kali. hehehehe.. kami doakan kau, selalu sehat dan bertambah tambah tambah ayu okay.. sekarang pun dah gojes gojes.. meletupss lagi, kalah retis retis.. hekhekhek.. yang paling penting, jangan jangan jangan lupakan SOLEHATUN HUSNA..

to both of you, HAPPY BIRTHDAY..!

haaa.. panjang sungguh ucapan aku untuk korang dua orang ni.. hehehehe.. tapi takpe.. lastly, cerita pasal percutian aku ke kampung papa berakhir disini. sekian dari aku, SOLEHATUN HUSNA HUSAININ.

Tiada ulasan: