kengkawan

Sabtu, 9 November 2013

the moment we had

assalamualaikum.. selamat pagi sabtu semua.. kepada yang bekerja macam aku ni, selamat bekerja lah hendaknya. harap korang happy happy selalu.. haa.. entry ni aku ambik masa hampir seminggu nak buat.. mana tak nya.. sebok sangat dok mengular dekat office ni. lastly, sabtu ahad kena mai kerja. penat betoi lah. but its okay.. biasalah tu. adat kalau jadi pekerja. kot lah kalau kita jadi bos kan. kerja ikut masa kita sendiri. hehehehe..

entry kalini aku nak cerita pasal minggu last naimah ngan si shila dengan aku. padahal semua ni berlaku minggu lepas. tapi apakan daya. tunggu shahila send gambar dekat aku, hari ni baru dapat. dah, malas nak tulis bebanyak. aku nak upload gambar dulu. korang tengok gambar dulu okay. jap lagi baru aku cerita and berceloteh itu ini..

 officemate



 naimah and shahila



 kenapa ada air wick dalam gambar ni ?? konpius aku..



 wahhh.. nampak tak betapa selekehnya aku pakai untuk datang office.. t-shirt, sweater, jeans and syiria.. hahaha.. gila gila kan. aku pakai macam aku nak p kedai depan simpang kampung rumah aku. well well well.. korang nampak kan mana satu naimah and mana satu shahila. aku dah mention kan dekat atas tu.. supaya korang tak keliru..

ni pulak gambar event yang company buat untuk kitorang.. makan makan dekat rasamas .. cool kan.. majlis perpisahan untuk kitorang.. semua ni dekat sunway carnival mall..


 aku mmg sengaja tutup mata okay.. waktu snap pic ni aku mmg xmau bukak mata..




 the trio .. the main why this event..


 aku memang suka buat muka pelik pelik.. tu semua hobi sebenarnya...








okay okay.. aku rasa cukup banyak tu dulu gambar gambar yang aku upload. nak lebih lebih kena tunggu aku banyak masa lagi okay.. mana tak nya, dok seronok menaip dan mengupload, dah kena buat kerja.. huhuhu.. memang adat lah kan .. okay okay.. entry penghujung minggu ke 17 aku berlatihan industri.. 3 more weeks to go dude!! happy tak terkira.. tak sabar tunggu minggu ke 20.. lepas tu boleh melepak merayap dengan kawan kawan tercinta seketika. lalalalalala~~

by the way, a lots of sorry cause this entry have a lots of memorial picture.. this all mine.. love to know them.. i wish all the best for both of you naimah and shahila.. thanks for the the moment we had during the industrial training.. thanks for the story we had share before.. thanks thanks thanks.. love ya !

me, naimah and shahila..

gonna miss both of you guys..
thanks for the moment..
good luck and all the best!


assalamualaikum..

2 ulasan:

nurifa. j berkata...

shahila tu org kampung aq kan?

solehatun husna berkata...

mmg lah orang kampung hang.. budak sekolah kita...