kengkawan

Khamis, 17 Oktober 2013

raya haji =)

assalamualaikum.. hye gorgeous.. hye hensome .. hye hye untuk semua.. hope tak lambat lg lah nak say selamat menyambut hari raya aidiladha. aku rasa dah 2 days late for wish it. but nevermind.. aku just nak update pasal hari selasa hari tu. even takde lah happening mana pun. tapi boleh la, still happy moment jugak lah bagi aku. sebab sambut raya sama sama. mama is the one who happy cause all of her child is at home. celebrating together gether.. lalala.. tapi bibi (adik laki ke-2) kerja, but dia sempat jugak lah balik pergi sembahyang raya. pukul 7 pergi, pukul 8 dia dah diberi pelepasan untuk balik. tapi kena masuk balik pukul 10 pagi. but its okay cause he finish at 3 pm.

mama masak mee kari, rugi tau dekat yang tak datang. padan muka. lalalala... but still a lots of thanks to a few has come. raya haji ni, just jemput yang dekat dekat ja, sebab bajet untuk raya ni kecik je. tak meriah macam bajet untuk raya aidilfitri. but i still dont mind, cause we're still celebrate it with a whole family. love them too much !

here has a few picture that i got. dari malam lepas shopping sampai lah petang raya.. FAMILY !!

late night.. super !! 






petang raya !!


lepas disuruh senyum.. monyok terus budak budak ni. ishh...


 who's this ? yg tudung oren tu kawan adik.. intan fatihah.. kalau tak silap lah.. entah la, dah lupa nama dia.. sory ya inta.. kaklong lupa nama hang.. huhuhu..






why i called they are family ? cause everyone is my siblings. hahaha.. tetiba rindu pulak kawan kawan waktu belajar.. tak kira lah dekat mana pun. sekolah menengah, teknik or poli.. i miss them..  macam lah aku dah habis belajar. but !! heyyy, i'am at the last of semester dude ! dah nak habis dah. dah boleh start to find a new job and new environment. huhh.. semua tempat yang pergi semuanya best. tak pernah lagi aku pergi satu tempat tu, then aku rasa tak best. awkward kalau aku kata tak best. semuanya best best ! orang sekelingnya pun gempak gempak. they were just to nice towards me. thanks guys. i love all of you.

dah kenapa aku bagi statement macam nak mati ni. hehehe.. gelabah kan. no abaikan.. i've got around a month to finish my industrial training.. woww!! i'm so axcited !! very very axcited.. axcited gila nak mati !!! hahaha.. to to to to to axcited .. huhhh.. but i'm too tired.. yelah. mane taknya. nak kena siapkan final report lagi. nak main dengan adik adik kecik lagi, nak tengok cartoon lagi, dengan nak berjalan jalan nye lagi.. my schedule was to tight ! i need a rest ! but i'm too young.. so, let die be my rest. i want to fulfill mama's wishes ...

the end =)


Tiada ulasan: