kengkawan

Ahad, 15 September 2013

i've been observed !

Assalamualaikum.. hai kawan kawan … hehehehe.. amacam ?? sehat ke ? hope korang sehat lah yep time baca entry aku yang baru ni.. hahaha.. macam apa ja kan ayat tu.. poyo gila lah sial minah ni.. what so everrr… okay okay, entry aku kali ni aku nak cerita yang aku dah pun di pantau hari isnin lepas, bersamaan dengan 8 September 2013 . cukup 8 minggu dari 22 minggu aku berlatihan industri.15 weeks more to go..  fullamakss .. cuakss kebebehh lah wehh.. pagi tu, takda lah rasa cuak sangat.. tapi bila dah tunggu lecturer sampai petang tapi tak sampai sampai jugak, terus makin cuak gila nak mati.. huhhh.. alahaii..


Rasa macam moron sungguh tak terperi, sebab mula takut lecturer tu Tanya macam macam .. alih alih, dia tengok RJ (reflective journal) , cop dan sign .. fuhhh!! Senang nya. There were no questions. As I can remember, she just ask have we started with our last report .. then we just say, no and she said, okay. How cool is it. It not like the others friends. Some of them has been ask for a thousand of question. Aisehhh…

However, my RJ was so so so kemas. up diri sendiri nampak.. Nasib lah tak boleh nak letak reben ja. Kalau tak, aku dah letak dah reben dekat muka depan. Hahahaha.. moron sungguh ini perempuan.. okay okay.. dah 2, 3 hari ni aku asyik buat overtime ja. Mana tak nya. Saja lah pun nak cari duit lebih. Nak himpun, manalah tahu hujung tahun ni boleh nak pergi KRABI ke.. huhuhu.. melancong dan melencong dengan kawan kawan. Almaklumlah, dah besar besar macam ni, nak ke mana pun kena himpun duit sendiri. Malu lah nak usik duit mama papa. Diorang pun ada benda lagi penting nak buat. Hehehehe…

minggu ke 8 punya RJ..
 nampak mcm hebat kan.. padahal RJ aku yang kecik sekali dekat atas tu..
hahahahahaha~~~~



Its okay for now, nak buat kerja lain pulak.. hehehehe.. assalamualaikum.. se u soon lah kawan kawan yep =)

6 ulasan:

Azmar Alif berkata...

Amboiiii...dyaaa...

solehatun husna berkata...

hahaha.. kenapa ?? apa yg xkenanya ?

nurifa. j berkata...

hang mmg suka bajet hebat.. haha

solehatun husna berkata...

hahaha.. chill la pipa..

nurifa. j berkata...

see... perasan! ssh betoi la nak komen kt sni. aq mmg bkn robot. dia tak kenai aq ka

solehatun husna berkata...

hang dah kenapa pulak afifa oii ?? apa yg emo sangat ni ?? hemhh.. sorry..