kengkawan

Isnin, 9 September 2013

i'm practical now !


Assalamualaikum.. ape khabar kawan kawan ?? sehat ke ? hope korang semua sehat sehat lah hendaknya.. for a few months i am not updated my blog.. there’s a lot of sawang sawang around here. Almaklum lah, i’m quite busy this few months. Mane tak nye, dengan practical nya lagi, by the way before this I’m busy with my part time job, exams and others thing. Makna kata, aku ni sebok lah tersangat sangat.. aku banyak layan TWITTER ja.. FB pun aku kurang nak involve sangat. Tapi sekali sekala aku bukak lah jugak FB tu, mana lah tahu ada perkembangan penting ke yang perlu aku ambik tahu.

Masuk hari ni nak nak dekat sebulan lebih lah aku start practical dekat company ni.  Consultant company dekat perai utama. Tahu ke perai dekat mane ? meh aku nak mentions a few road around my office. It places nearest GIANT perai, bertentang dengan taman inderawasih. Haaa… jauh kan perjalanan aku kalau dari area UITM permatang pauh, nak ke sana. Ada banyak jalan nak ke office aku ni, boleh ikut highway and boleh ikut jalan jauh or dekat . mane mane pun tak kesah. Makna kata, bila aku dah mentions jalan nak datang office aku, korang korang yang berdekatan kena lah datang hantar lunch untuk aku.. hehehehe… I melawak ja okeyyy..

Let’s continue, working here it’s not busy like working at mall. The surrounding was peaceful and harmony. And furthermore, I’m not burdened with a lots of things to do. Its fun, and more relaxing. It’s easy and not to hard to understand. Staff dekat sini pulak takda lah ramai mana pun. Let me check, the boss, the secretary, 3 senior engineer, and 6 staffs . small company right ? yang meramaikan lagi staff dekat office ni adalah budak budak practical. 6 budak degree dari UITM, sorang dari USM, and 3 orang dari POLITEKNIK .

Classmate aku yang dari PSAS, is naimah . the only one. Hahaha.. baru je sem lepas dia jadi roommate aku, then dia ikut aku sampai ke practical.. kalau macam ni nak kena panggil “practicalmate” ke ?? huhuhu.. here I wanna share some picture for sebulan lebih aku practical ni.















It’s a been four month since I left Behrang. I feel like it a long time being far from my friends. All of them are busy with their practical, and some others are busy with their new job. I’m really miss waktu gila gila dengan diorang. Gempak sangat time tu. Semua macam adik beradik. Gaduh macam mana pun, kita still boleh jadi kawan, gelak sama sama. Serius ! aku takkan lupakan kenangan kita semua. Thanks cause sudi jadi sebahagian dari kenangan aku. Sudi jadi sebahagian dari ingatan aku. Haaa… by the way guys, sorry sebab tak dapat join korang dekat WECHAT and WHATSAPP. Fon aku, aku dah bagi dekat orang yang lebih memerlukan. =) nanti kalau aku tukar fon, aku join korang balik yepp..
last picture yang aku ada pasal kita semua.


Sekian dari aku buat masa ni.



Assalamualaikum.

Tiada ulasan: