kengkawan

Ahad, 12 Mei 2013

adik adik =)

assalamualaikum.. hye semua.. apa khabar korang korang ?? huhuhuhu.. *korang korang tau.. dah dok penang, loghat utara balik!!* ehemm..ehemm.. apa habaq semua ?? *okay sikit kot* .. by the way... mama nak suruh aku enter frame sat "tempahan baju limit sampai hujung bulan" .. errr.. aku pun tak tau pasai pa aku taip apa yang mama kata tu.. whatever lahh kan.. abaikan... just continue with new paragraph..

hemhh.. dah nak masuk seminggu aku kembali dok menetap dekat penang ni.. dah tak ulang alik ke behrang lagi dah.. dari behrang ke penang dengan kesayangan, merayap2 sekitar kawasan sebelum sampai ke rumah... mane tak nye, bila masuk ja rumah aku ni aku dah tadak mood nak keluar kemana2.. sungguh pelik dan hairan.. mungkin sebab dah jadi kebiasaan kot. sebab tu bila balik rumah ja, aku takkan keluar rumah tanpa tujuan yang jelas. *padahal, dah memang tak boleh keluar rumah.. hemhh.. tak baik menipu..ke, nak sejuk kan hai??*

2 3 hari ni, adik aku si yah tu dok asyik ajak buat kad hari ibu ja.. aku tau hari ibu tu tak boleh sambut, tapi cikgu dekat sekolah dia dok asyik sebut pasal hari ibu.. tambah pulak, cerita2 dekat TV semua dok cerita pasal sambutan hari ibu.. kalau aku terang dekat budak 6 tahun pasal gereja, bukan dia paham pun.. just take it as how she try appreciate her mama.. aku pun luangkan lah masa sikit layan adik adik aku ni.. yelah, dah 3 tahun aku dok dekat behrang tu.. tak salah aku tolong diorang buat apa yang diorang rasa menarik nak buat..






maaf lah yep, gambar tak berapa nak kualiti sangat.. ini ja yang mampu.. adehh.. redha ja dengan apa yang ada.. huhuhuhuhuu..

tu lah antara aktiviti aku dengan adik adik kecil aku tu.. hemhh.. kadang kadang kalau dok layan sangat perangai depa ni, gila jugak aku di buat nya.. tapi apakan daya, dah lama tak main main dengan depa.. *ishh aku ni, mana satu ni ?? depa ka diorang ??* huhuhu..

okay okay okay.. tu ja buat masa la ni.. lain kali, senang hati aku update entry lagi..

ciaw...assalamualaikum.. peace yoo..

Tiada ulasan: