kengkawan

Rabu, 6 Mac 2013

new story from me 0.0'

assalamualaikum dan salam sejahtera.. o.O' err.. dah mcm nak baca berita pulak gayanya.. huhuhuhu.. nevermind.. pape pun, ia still lagi satu mukhadimah pembuka bicara yang manis. abaikan apa orang nak kata okay.. hemhh.. first sekali aku nak ajak korang semua sama2 mendoakan keselamatan pakcik aku dan anggota2 yang lain yang pergi ke lahad datu, sabah. hemhhh.. aku harap semua mereka yang pergi tu selamat kembali...


haaa.. ni lah gambar pakcik aku tu.. aku panggil dia pakda kay .. haaa.. ranchak kan nama panggilan dia.. hemhhh.. aku harap sangat2 takda apa apa yang buruk berlaku dekat sana. aminnn... insyaallah... even for the some reason i dont agree with the situation, but thay have made the dicission..

sekarang dah masuk bulan tiga dah. huhhh.. lepas tu bulan empat, awal bulan bulan 5 aku dah nak kena balik penang dah.. kejap je kan. pejam celik pejam celik, aku dah nak habis sem 6 dekat politeknik ni. semuanya berlaku terlalu pantas. lagi satu pulak, habis bulan 3 aku nak berhenti buat part time. nak fokus g kelas pulak. aku dah banyak kali ponteng kelas. emmm.. teruknya lah hai. makin nak habis sem, makin teruk pulak kehadiran aku.

nevermindlah, buat masa ni aku nak kumpul kenangan banyak2. kumpul pengalaman banyak2. semuanya aku nak.. waahhh.. too gready haa this gurl.. no no no, i'm not the gready one. just perhaps i'm not too late to have some percious memory.. =) hooyeahhh... peace peace .. opss.. dah buntu pulak nak cerita pasal apa.. emm.. letak gambar !!! huhuhuhuhu.. sememangnya entry aku, kebanyakkan nya mesti aku tayang gambar aku.. hahahahaha.. batak gambar seketika..

*rehat sebentar bersama kit kat*

huhuhu.. blur blur blur.. nak cerita pasal apa pun dah tak tau.. hemhh.. bila dah tak ada cerita, ramai pulak yang text lah, kol lah, hantar dekat FB n Twitter.. "long time no see haa gurl, miss u lahh" ..  <--- something yang berbaur macam tu lah.. bukan nye xnak korang bagi nampak aku, tapi aku memang terlalu sebok duduk dekat tanjong malim ni. sebok dengan belajar lahh.. sebok dengan part time aku lagi.. hemhh.. lemah lutut lutut teman ni hahhh..

tambah lagi sekarang dak dak UPSI dah masuk. lagi ramai lah pelanggan setia yang akan mengunjungi pasaraya YAT FONG yang tak berapa besar tu.. hemhh.. time pukul 2 3 , punyalah sunyi pasaraya tu.. tapi time pukul 9 nak dekat pukul 10 malam, punyalah ramai membanjiri.. start mula kerja barulah aku tau, kebanyakkan penduduk tanjong malim ni suka shopping time last minute.. time kedai dah nak tutup lah baru ramai yang membanjiri pasaraya tu.. haishh... tak paham sungguh lahh..

okay okay.. this entry was too long.. takut tadak orang nak kongsi cerita aku pulak.. hahahahaha.. gelabah pulak kan aku.. okay okay okay.. kepada blogger2 yang singgah sini, maaflah. aku tak berkesempatan nak berkunjung balik. nanti bila ada masa terluang, aku balas kunjungan korang okay.. to all the readers and silent readers... ehh lupa pulak, readers yang baca2 entry aku lepas tu datang jumpa aku komen.. korang memang baik hati sebab sudi menjengah kat laman buruk aku nihh... sementara aku ada masa nak habiskan entry ni, sekian, terima kasih.. =)

Tiada ulasan: