kengkawan

Isnin, 14 Januari 2013

untuk awak ~

assalamualaikum.. hye to all.. this is my new update after a few days i've been missing.. emm.. dont know why i'm still writing this entry even i've no ideas to write here.. emm.. this couple days, are so bored.. feeling like missing someone in my life. avery days become very gloomy.. gloomy ?? err.. nevermind lahh.. just let it be writte there..

bosan doh hari aku sejak dua menjak nihh.. serius rasa sunyi gila.. emm.. entah apa yang hilang.. bila dicari ada lah kejap jumpanya, lepas tu hilang balik.. dah macam chipsmore je rupenye.. hemhh.. baru2 ni, hari jumaat keluar lepak.. pergi tengok wayang cerita the tower .. boleh tahan lah cerita nya.. tak seseronok macam aku tengok cerita wreck it ralph .. err.. entah betul, entah tidak apa yang aku eja tu.. harap nye betul lah kan..

serius dohh, cerita tu takde lah seseronok macam aku tengok cerita wreck it ralph.. aisehh.. rindu pulak.. memang lah beza, sebab tu aku tengok dekat penang, and this aku tengok dekat rawang.. hemhh.. suasana dia beza gila.. aduhh.. rindu rasanya hati ni.. tapi bila nak text or kol.. malas pulak jadinya.. ego adalah gelaran yang sesuai untuk orang2 yang macam ni perangainya..

entah lahh, tak tahu kenapa.. tapi serius lah bodoh. ! aku rindu kau.. tapi, macam kau tahu.. lagi aku rindu.. lagi tu lah aku jauhkan diri aku dari kau.. hemhh.. menyendiri dan menilik setiap inchi perihal aku. sesuai ke aku ? layak ke aku berdiri depan kau dan menyatakan rasa rindu aku dekat kau...


kau selalu jadi ape yang aku nak kau jadi.. terima kasih yepp.. =)

3 ulasan:

cik kaki ketawe berkata...

kalau anda dah suka seseorang...jgn rasa rendah diri...dan dia dah bleh trima anda seadanya kan..hargailah dia..jgn negative sgt k

solehatun husna berkata...

susah lahh.. bte terima kasih yepp .. =)

Farah Waheda Wahid berkata...

salam kenal, singgah sini jenguk2 kawasan dan follow awak balik...