kengkawan

Jumaat, 2 November 2012

final project presentation


assalamualaikum.. hye semua. ape khabar korang ?? first sekali aku nak mintak maaf lah.. sebab segmen yang lepas aku silap letak link. tak perasan pulak aku letak link draf blogger. dont worry be happy. aku dah betulkan dah semua tu. huhhh.. kalau korang nak join segmen tu boleh

----->>klik sini<<----- 

haaa... okay2, for the next nya aku nak cerita pasal menjelangnya final projek aku. huhh.. malam nya kelam kabut kitorang siapkan brosure dengan slide presentation. lepas tu practice buat penerangan. mak aiii... rasa macam remeh gila bila nak kena edit brosure bagi nampak semua detailed nya. even aku tak edit semua, tapi orang lain. aku terasa bebannya macam orang yang edit data tu kecara keseluruhan. nak tahu kenapa.?? sebab aku nak letak dalam brosure. haaa... nak ushar ke brosure kitorang ?? jap2 aku paste kan dekat bawah ni..

.


.

haaa.. simple je kan ?? emmm.. kalau dapat dekat aku, selagi boleh simple, aku memang suka. kitorang semua tidur pukul 4 pagi malam tu. cuak punya pasal sampai nak tidur awal pun rasa takut terlupa lagi mana2 detailed. so lepas habis perbincangan kitorang, semua masuk tidur. then pagi nya kitorang bangun awal gila. bayang kan aku ni hahh, pukul 6.45 aku dah siap mandi. percaya tak ?? selalu nya, selagi tak pukul 7.30 aku memang takkan bangun mandi siap2 nak g kelas. 

sampainya poli, rasa cuak aku makin bertambah2 sebenarnya. aku jadi tak tentu hala. tak tahu apa nak buat. panel tu makin lama makin hampir pulak dengan konti aku. debaran nya semakin kuat bila aku yang kena intro. tapi malangnya aku terlalu blur sangat waktu tu. ayat pertama yang keluar dari mulut aku buatkan mata kau berair. rasa macam nak nangis ja time tu. maklumlah gemuruh sangat. hemhh.. sabar je lah..

dah lama2 tu, aku mula rasa nak okay. then bila panel kedua datang. aku buat penerangan untuk intro sekali lagi. tapi sayangnya aku rasa dia tak dengar penerangan aku. dia siap sound aku "haa..kamu ni xbercakap langsung. nak saya bg markah 0 ka?" aku time tu rasa macam nak pitam ja. mana taknya, bila dia cakap macam tu dia tak alert langsunglah time aku bagi penerangan mula2 tu. hemhh.. sabar je lah..

then, bila dah ramai2 orang datang tanya aku dah mula cooled down dah. aku dah mula boleh cakap ikut rentak. takde lah takut sangat macam mula2. perasaan tu datang balik bila waktu rehat muncul. in between 1 - 2 pm. punya lah ramai. dari mekanikal, elektrik pun ada ja yang datang. aduhh.. nebes gila aku nih tau. entah lahh..

ehh.. korang mesti bosan kan baca cerita aku nihh.. hahhh.. aku letak gambar kitorang kat bawah nihh.. buat tatapan korang. presentation ni berlangsung sampai pukul 4 lebih.. then kitorang balik. tahniah jugak buat diorang yang ada dalam top 10. =)

haaa.. bawah ni gambar dak2 kelas aku..






group aku lahhh !! hahahahahaha...
poyo jer..





kelas aku je dah ada 9 group.. ada 70 kumpulan kalau termasuk dengan semuanya sekali. haaa... banyak kan. ada yang kod lama, kod baru..


sekian terima kasih.
dari aku
solehatun husna husainin

4 ulasan:

nurifa berkata...

fuyooo...baju kaler merah..
ang giler..

relaks ar...wat kerja lec ta dgar ta pa lg.. dr wat kerja, markah org laen dpt pree... rasa nak maki ja.. ok. sekian..

solehatun husna berkata...

merah ?? tema tu pah oii.. huhuhuhu..

errr.. hang nak kata ada orang dapat markah atas angin lah ni ?? untunglah dapat 1 group dengan dia.. bertuahnya badan..

Tanpa Nama berkata...

fuyoo dzul brjanggut ... 1 poli dgn ang ka una ?

solehatun husna berkata...

yup.. satu poli.. satu kelas.. awat nya ??