kengkawan

Ahad, 28 Oktober 2012

Segmen : JOM FOLLOW

assalamualaikum... hye semua.. aku update lagi.. bosan2 macam ni.. aku rasa macam nak blogwalking pulak.. then aku tersinggah satu blog nih.. dia anjurkan segmen jom follow.. rasa macam nak join pulak.. boleh lah nak hilangkan rasa bosan aku mengadap buku nih.. dah lahh final exam tak lama lagi.. 

haaaa.. ape lagi.. jom lah kita join beramai2..


.
.
.

tapi maaf lah yanie.. aku takde FB lah nak like page2 nihh..

friend time ni ada 330 ja..
=)

okay2.. 
jangan tak join ye korang2..

ikhlas dari kite
solehatun husna husainin




15 ulasan:

hananhadila berkata...

dari segmen yang same
done following you ;)

nsyamMie berkata...

salam :)x datang dari segmen yg sama. foll back plss

Abc Life berkata...

join segmen yang sama.
done follow awak.

http://tapakseleman.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

Deqla manjew berkata...

salam kenal.. singgah dari segmen yg sama.. dah follow awk.. JOM FOLLOW sini :- ^_^

http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow_30.html

Aimi Syahirah berkata...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

solehatun husna berkata...

terima kasih ye korang sebab sudi follow =)

Nadieya berkata...

juga join segment ini!

http://lipaslaut.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

Eraz Fadli berkata...

E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom Follow!!

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

Mimie Najib berkata...

salam..balas kunjungan disni ya.. :)

Nizam Erul berkata...

blas kunjungan ,
dtang dri segmen yg sma :)
suda follow

solehatun husna berkata...

terima kasih yaaa korang =)

Maisarah berkata...

Assalamualaikum dari segmen yang sama
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

Lenaliya berkata...

hey Lena terfollow sni hehe :D Jemput singgah dan follow blog Lena :D\

http://lenaliya.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

Nurfara Hani berkata...

Salam. Dari segmen sama. Dtg bw n follow sini.. Follow saya balik:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

Mia Liana berkata...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-follow.html