kengkawan

Jumaat, 12 Oktober 2012

kenduri kawen

assalamualaikum.. hye semua.. maaflah.. dah lama pulak aku tak update something dekat blog nih.. asyik dok sebok menjalani dan menikmati kehidupan seharian aku..maklom lah, orang tak sehat macam aku ni.. mana lah boleh nak buat banyak2 benda dalam satu masa.. even nak ingat semua benda pun mustahil.. bersyukur lah aku masih berkesempatan nak update lagi cerita2 untuk menghiasi blog aku nih.. =)

okay2, sepatut nya aku update ni time hari ahad hari tu.. tapi tak berkesempatan .. aku terasa biol pulak.. nak angkat kepala pun tak mampu.. so, hari ni aku rasa macam kuat sikit.. aku nak post pasal kenduri kawin yang aku pergi hari tu.. dekat ulu yam.. layan gambar je okay.. =)

before makan makan..

huiiyyoooo... ada hafiz ooo..

bersama pasangan sepet "apek dan amoi"..

aku tak tau lahh.. tapi pengantin nya aku rasa macam sempoi gila .. adehh..



see.. siap ada silat lagi.. haaa.. nanti time aku kawin nanti, ada orang silat sambut macam ni jugak ke hahh ?? teringin lah wehh.. hahahah !



haaa.. semua ni dak kelas kitorang.. melainkan dak laki yang pakai rey ben hitam tu.. 



huhh.. aku rasa ni ja untuk kali nihh.. lain kali aku update lagi.. perut aku sampai meraung2 lapar time dok tengah update.. huhh...

sekian dari aku..
solehatun husna husainin..






Tiada ulasan: