kengkawan

Ahad, 28 Oktober 2012

gotong royong di kampung balun

assalamualaikum.. hye semua.. apa khabar korang ?? huhuhu.. harap2 korang hepi2 ja okay.. haa.. actually aku nak update entry nih dari hari ahad hari tu lagi. tapi hari ni baru berkesempatan nak buat semua benda tu.. seminggu aku ambik masa nak update.. apa aku buat pun tak tau lahh... haaa.. aku nak share pasal khidmat masyarakat aku dekat kampong balun hari tu.. gempak gak lah bagi aku event tu.. tak tau lah bagi korang.. hehehe.. hemhh aku. apa ja event yang join aku cakap tak gempak. semuanya gempak.. hahaha.. jom2, lepak ngan dua tiga gambar aku ngan dak2 kelas aku...



dua gambar ni time dekat masjid lama.. ermm.. seram jugak lah aku tengok masjidnya.. separuh papan, separuh lagi batu.. nampak gambar tangga atas tu ?? curam gila lah shial.. even aku tak masuk pun jelajah dalam masjid tu.. hehhe..

btw, lagi satu.. TARP students.. kenal tak dak laki baju biru tu ?? dari kepang menjadi gendut.. wakakakaka.. hehehehe.. okay2...



hahhh. yang di import khas dari PUO .. hahahaha.
actually dia ni ex classmate aku, then dia pindah g PUO.. dekat sikit dengan rumah katanya..


hahhh.. ni pulak bukan budak kelas kitorang.. budak kelas sem 4 .. macam aku katakan awal2 tadi.. ada 2 3 kelas yang join gotong royong ni..






huhuhu.. macam tak kenal pulak kan.. dak kelas aku memang suka gila bergambar.. hahahaha.. entah lah.. kitorang ni kadang2 'batak kamera' ..

(1)

(2)

haaa... kenapa aku label (1) dan (2) ?? hahahahahahaha..

(1) tu gambar awi.. emm.. apa ke nama FB dia.. kalau tak silap aku Newton Case kot nama FB dia.. if not mistaken lahh.. maklom lah , aku kan takde laman2 sosial ni.. aku ada blog ja.. haaa.. jap2, aku ada blog dia .. kisah gila hidup aku.. kenapa aku mesti letak gambar tu ?? sebab nya, aku rasa... dekat muka dia menunjukkan keterujaan untuk balik.. muka tak sabar gila.. emm.. entah lahh..

(2) motif untuk gambar ni ?? entah lahh.. aku rasa suka pulak.. maybe suasana dan cara diorang pose untuk gambar ni kot.. tak tau lah.. noko noko noko .. just can said, its just a simple and nice picture for me to remembered.

last sekali..

gambar kenangan gila2 buat aku..


bangga aku dengan nama TARP .. 
hahahaha.. poyo gila ayat aku nihh.. hehehehe.. never mind lah... okay2..
thats all for now.. tunggu aku nak upload entry baru nahh..

ikhlas dari
solehatun husna husainin

.....

4 ulasan:

Nur Zawawi berkata...

what a wonderful posting HUSNA!!!!!
big thanks to you..
aku nak tarik pipi kaw nanti!!!
hahahahah

solehatun husna berkata...

err ???
hahahahahaha!!!!!

azim_3110 berkata...

terima kasih la tolong bersih kan kampung teman.. hoho..

solehatun husna berkata...

kampung kau ?? woww... jumpa orang kampung balun lah nihh.. hahaha..