kengkawan

Rabu, 3 Oktober 2012

cerita larut malam

assalamualaikum.. hye semua..
kali ni aku nak update express..
huhuhuhuhu.. okay2.. ceritanya bermula begini.

dekat rumah.. :-

aku , ika ngan farah dah makan nasik berlaukkan sardin.. dua tiga kali tambahnya.. kemuadian diajak oleh farah untuk keluar bersama teman2nya untuk lepak minum dekat kedai tanjung mas (abang gigi) .. aku dan ika mengambil inisiatif untuk cuba menjadi gugurl sejadi.. we wear a skirt to the restoran. bersiap macam nak turun KL ja.. so, let it be even it wasn't .. 

dekat kedai .. :-

memang nampak janggal kitorang dua dekat kedai tu.. dekat situ makan lagi.. ketiaw kung fu.. *betulkan ejanya* .. sepinggan share bertiga.. aku, ika dengan farah.. but farah makan yang paling banyak sekali lah.. sebab dia lapar sangat.. *pelik betul lah.. padahal dekat rumah dah makan banyak dah minah ni..*

kemudian kitorang snap lah dua tiga gambar.. dan keadaan ini berlarutan sampai ke rumah.. dalam rumah sebelum masuk tidur pun kitorang bergambar lagi.. huhuhuhu.. jap2 nak publish gambarnya..


ehh ika nihh.. bukak mata ka tidak nihh ???
tak sure betul lahh.. 
alamak aii...
nanti aku tanya n kompom kan lagi sekali dengan dia okay.. hahahahahhaha~~!!


haaa.. ni lagi sorang.. aku tak sure sangat diorang ni bukak mata ka tak.. sebab sama ja.. macam pejam pun ada jugak.. huhuhu.. ni ogy dengan si sepet.. emm.. lupa pulak aku nama sepet ni.. 
*tak ingat lah sepet nama betul kau.. nanti bila farah dah bangun kami tanya dia okay =) *


haaa.. yang gambar aku dengan ogy pulak.. huhuhuhu..
haaa.. apek.. !! ni lah ogy yang angkat kol apek time tu.. huhuhuhu.. agak sedikit pondan kan ?? wakakakaka.. saja dan dengan niat nak mengutuk si ogy ni.. pakai lagi cekak tanpa riben... 
=P

dekat rumah.. :-

okay.. kitorang melarat tangkap gambar sampai ke rumah pulak.. huhuhuhu..



ehhh.. farah pun pakai skirt ??!! haaa.. saja ja dia nak menggedik pakai.. orang ajak pakai skirt g kedai tak nak.. dah duduk dalam rumah baru nak pakai.. tak paham betul lah.. aisehh.. macam ni punya orang pun ada ka.. hahahahahaha..



macam biasa.. last entry mesti gambar aku punya.. huhuhuhu.. tengok lahh.. makin cengkung aku nihh.. alamak aii.. dah cuba dan berusaha untuk gemuk.. tapi tak mampu.. adoii.. anyone have tips ?? give me some..

okay2.. dah2.. untuk entry express ni aku kreditkan pada azizi.. nak sangat muka dia dalam blog aku.. adoii.. nak publisiti murahan lah tuhh.. tergugat aku nihh.. kalau setiap entry kena ada muka dia.. hurmmm.. *jeles* 

okay lah..
sekian untuk entry express aku..

selamat malam..
=)




Tiada ulasan: