kengkawan

Jumaat, 21 September 2012

perangai manusia


assalamualaikum... hye !!
aku update lagi..huhuhu...
entah lahh... asyik rasa nak update ja..
menyampah betul lah.. dah lah takda idea..

ermmm...
nak cerita pasal apa ekk ??
ermm.. kita share pasal tweet2 aku dekat twitter nak ??

jom2.. lets begin..

erm...

macam mana nak mula nih...

first of all, aku nak mintak maaf dulu to all my follower on twitter..
mana tau kot2 ada yang menyampah dengan tweet2 merapu aku tuh..

ermm.. kadang2 bila fikir balik..
biar lah kan ?? aku nak tweet apa pun..
aku punya suka..
tak kacau orang pun.. tak usik orang pun..

tapi ada lah segelintir kaum nih yang suka stalk aku n ambik serius semua tweet aku..
orang lain pun stalk jugak.. tapi tak ambik serius pun pasal semua tuh..
teruk betul !! 

aku akan jadi semakin tak kesah bila yang stalk and buat cerita tentang aku tu perempuan..
sebab aku dah lali, memang perempuan perangainya macam tuh.. 
tapi masalahnya yang stalk aku nih lelaki..
dan yang bawak ceritanya lelaki..

mak aii.. mulut apa lah diorang nih..
cerita yang diorang bawak tu, kalau best. tak pa lah jugak.. ni macam apa ja merapunya..

susah betul kan kalau asyik nak sedapkan hati orang nih..

bak kata Amirul tuh, 
"kalau asyik nak jaga hati orang ja, hati kau sapa nak jaga ? jangan nak peduli sangat orang.. fikir pasal kau tuh dulu..."

haaa.. kan.. bila dah si Amirul tuh bercakap.. kadang2 menanah jugak telinga aku dengar..
bila dah selalu sangat, naik lali pulak aku..

ermm..

nak sebut nama, takut fitnah pulak jadinya.. so, aku umumkan ja.. tak tuju kat mana2 pihak..
sapa makan cili dia yang rasa pedasnya..

to stalker yang mulut macam lahanat tuh !
aku harap korang g lah buat hal korang jauh2.. korang tweet pasal korang merapu berdua ngan awek korang tak pulak aku kecoh..
takkan aku tweet aku g berjimba ngan kawan2 aku yang ramai tu korang nak kecoh.

jangan buat cerita yang merapu lagi okay..
aku tau apa aku buat..
as long as i know that i'am a girl.. and i'am a muslim.. i wont do anything called stupid !

sekian , harap maklum
solehatun husna husainin

2 ulasan:

Nur Zawawi berkata...

yang ni gentle post merapu.. kaw yang banyak merapu ni una..

solehatun husna berkata...

hahahahaha.. apa ja yang tak merapu dekat sini ??