kengkawan

Jumaat, 28 September 2012

hari aku


assalamualaikum.. hye semua.. apa khabar korang ?? sehat tak ??
harap korang semua sehat lah hendaknya okay..
amacam dengan hari2 korang ?? 
gempak tak ?? kompom gempak kan ?? tak macam hari2 aku.. penuh dengan assignment yang bertimbun2. sampai aku dah mula bosan nak buat semua tuh. tapi takpe.. aku teruskan jugak even ada 1 2 kelas yang aku skip.. hahahahaha... *tuang kelas lah shial !!

hemhh.. sejak akhir2 ni, banyak betul lecture yang mengajar aku BZ .. asyik takda kelas ja.. entah lahh.. aku pun tak paham.. kenapa mesti lecture yang mengajar kelas aku yang BZ bagai.. dah takda lecture lain ker ?? *poyo gila shiall minah nihh!! -.-' 

bila kata lecture takda and kelas batal, memang lah aku seronok. boleh tarik selimut sampai tengahari.. tapi bila difikir2kan balik, final just around the corner.. banyak lagi subjek yang aku tak paham. sapa yang nak ajar aku ??!! kawan2 pun semua ting tong.. tak semua benda diorang paham.. buatnya tetiba aku tanya diorang soalan bodoh, tak ke terkelu diorang nanti.. alamak aii.. tak paham betul aku.

dah2, tak mau lah aku fikirkan sangat pasal nihhh.. aku just nak share pasal final project yang aku tengah proceed sekarang nihh... haaa.. meh2, tengok lah gambar nihh.. rasa macam mengimbau zaman kecik2 pulak...

*main pasir*

*main masak2..*

korang tau tak apa yang sedang digoreng nih ??
haaaa...
cuba teka..
.
.
.
.
=)

dan inilah hasilnya..
premix baru yang baru siap di compaction !

*mak aii, ni main apa ni ?? jadi mekanik ka??*
errr... no comment about that..


haaa.. tu ja lahh.. sikit ja kan gambarnya.. huhuhuhu.. mana boleh tunjuk banyak2.. surprise lahh.. hahahaha.. bajet ja kan.. macam gempak sangat kajian kitorang nihh.. huhuhuhu.. okay2.. thats all for today.. =)

peace, no war !



ikhlas dari,
solehatun husna husainin

Tiada ulasan: