kengkawan

Jumaat, 7 September 2012

baju raya DKA5D


assalamualaikum.. hye semua.. apa khabar.. ??
korang sehat tak ??
huhuhuhu..
amacam ?? seronok sambut merdeka hari tu ?? 
errr... (o.O)" 

sekarang dah 10 haribulan lahh.. kau baru nak sembang pasal "MERDEKA" ?!!!

hemhh.. merepek betul kan aku nihh... tak paham betul lahh..

hari2 merdeka lah babe!! tak bermakna kita merdeka 30 ogos ja..
ape lah korang nihh..

takpe2, kita teruskan kepada motif sebenar entry ni di taip..
aku sebenarnya nak update pasal enrty aku ngan dak2 kelas aku..
kitorang semua pakai baju raya..
tapi aku tak pakai.. 

aku mana ada baju raya lahh.. tahun ni baju raya aku just kemeja biru ja..
hemhh.. kemeja aku g kelas tu.. kemeja yang aku pakai lepak kat luar tu..
alamak aii..

aisehhh.. dah macam nak tagih simpati pulak kan??
aku tak tagih okay !!

ehh.. marah pulak aku nihh..
be cool cuna..
lets get through to our picture...



 ni semua dak2 rumah sewa aku..
8 orang kesemuanya..
tak lebih, tak kurang..
semua ada dalam gambar nihh...













tengok tu !!
tudung aku tak pernah nya nak buat elok..
selebet ja kan?? !
sedih betul lah..
aku tak pandai iron tudung bawal ker ???!!


emm.. actually we capture for the whole gurl in our class..
tapi tak semua gambarnya ada..
yang ada separuh saja, tu dalam henset syahirah..
yang lebihnya dalam ipad pakwe si hikmah tuh, aidil..
nnti dah dapat semua, aku buat yang part 2 nya pulak okay..
=)

p/s: massofia md ali.. jangan sedih nahh.. pinjam sat ja.. =)

ikhlas dari solehatun husna husainin

4 ulasan:

piko ija berkata...

byk btol pilihan kt sni..nak satu..hehe

solehatun husna berkata...

amboii.. nak satu ya.. interview dulu lahh.. hahahaha..

Nur Zawawi berkata...

patutla semua meroyan time tu hahahah
aku da agak da. mesti da plan nak pakai baju cantik2 ni. ade agenda rupanya

solehatun husna berkata...

aisehh.. jangan jeles.. kitorang buat agenda tanpa ajak budak laki kelas.. sebab dah tau, korang memang takkan pakai baju melayu datang kelas..