kengkawan

Rabu, 29 Ogos 2012

kembali belajar

assalamualaikum.. 
hye semua.. amacam hari-hari korang.. dah nak 4 hari masuk belajar ??
bertimbun tak dengan assignment tak ??
aku ni bertimbun dengan assignment ngan presentation.. tu tak masuk lagi dengan quiz ngan test nya..
hemhh... kesian kan aku..

even sibuk mana pun, aku tak perrnah lupa hobi aku..
bergambar !!!

tadaaaa....
hewhewhew..
ni namanya siti atiqah juhari...
kawan bergambar aku dekat PSAS ni...

sehari mesti ada satu gambar yang aku dan iqa ni akan tangkap..
kamera nya ?? 
opkoz lah si farah syahirah muslini punya...
hehehehe...

okay2.. itu je dari aku..
nak sambung buat assignmnet pulak lah..

2 ulasan:

nurifa berkata...

weyh nmpak gemok!!

Anakmuda me berkata...

yeke ?? akhir nya.. gemuk jugak..