kengkawan

Sabtu, 23 Jun 2012

prosa buat aku

assalamualaikum.. hye hye semua.. huhuhu.. aku update lagi.. gila2 lah.. asyik laju ja jari aku nak menaip nih.. actually aku just nak kongsi apa yang menarik perhatian aku ni ja... kembang kucup aku.. ahahahaha.. maklom lah, nama kita diselitkan dalam bait puisi seorang hero.. alamak aii.. hero ka ??  errr =.='


http://matcuoi.com tak boleh terima langsong !!


okay2, we back to the main thing.. hemhh..
emm.. aku dah tak tau nak celoteh apa.. just read this..


haa.. kan ? kan ? kalau korang baca ni apa korang rasa.. he ask me to comment this prosa.. but i don't really know how to said it.. i'm not a jiwa lara gurl.. just a normal gurl .. wait !! what his name ?? emm.. that should me my secret.. hahahaha.. just called him APEK okay.. for those yang selalu tweet ngan aku diorang tau lah sapa APEK ni.. #oborOborMeyy =) .. 

huhuhuhu.. okay lah.. tu ja entry untuk masa nih.. do come visit again.. selamat tengahari semua..


2 ulasan:

sakura dihatiku berkata...

sweet ! call him apek! apek and apek :)

Anakmuda me berkata...

hahaha.. yup ! APEK OMEY YANG PUNYA !