kengkawan

Isnin, 11 Jun 2012

pengubat rindu !!

assalamualaikum semua .. http://matcuoi.com
harap korang semua sihat2 lah hendaknya..

hemhh..

ehh, una.. ape yang pengubat rindunya ??

mana ??

tuu.. atas tuh ...

ooohh...
rindukan family..
entah happy ke tidak diorang kat sana..

hehehe..
hari ni, entry agak sayu sikit ye kawan2..
maklom lah.. dah 2 minggu tak balik penang..

eleyhh.. baru dua minggu.. kecoh lah lu ni derr...
matang lah sikit.. umur dah 20 dah punn...
http://matcuoi.com


wehhh.. tu hampa nahh.. aku ni lain sikit..
anak sulung lah katakan..
so manja dia lain..

http://matcuoi.com   <----- sampai bila ??

hemhh...

haaa.. setiap orang berbeza2 sungguh pendapat dia..
macam ni lah..
macam tu lahh..
semua dengan gaya depa yang tersendiri..

actually aku memang rindu pun kat family aku..

nak tengok ??


haaa...
ni gambaq parents aku..
lovely mama and handsome papa..
nampak muda kan ?..
cuba teka berapa umur mama ngan papa..
haaa..
sapa boleh teka dapat sehengget..

weeee~~~

http://matcuoi.com

sapa pulak yang kecik dua orang tuh ??

tu adik2 aku lah..
aku ni 5 beradik semuanya..

ye ke ??
sape lagi adik kau ??

haishhh.. nak tau jugak??
okay2.. aku cerita dari awal..

yang first sekali aku lah..
taaaadaaaa....

nama aku dah tau kan ??
tak tau ??
takpe2..
nama aku solehatun husna husainin.

haaa.. yang kedua pulak lelaki..
ni gambaq dia..

emm.. gambaq lama..
aku malas nak kodek FB dia..
nama dia pulak ..
ahmad solehin husainin..

okay2.. beralih yang ketiga pulak..
montel sikit orangnya..

yang ni pulak.. nama dia..
muslehatun izzati husainin..

baru tiga orang aku tunjuk.. 
ada lagi dua orang...
depa ni jarak nak dekat 15 tahun gak lah ngan aku..
beza kan..

yang ni pulak..
solehatun adawiyah husainin..

and my last boy is..

ahmad amirul addin husainin..

haaa.. kan..
lima orang ja.
tak lebih dan tak kurang..
aku pun tak mau adik2 ramai sangat..
penat nak gaduh..

paling ketara sekali bila nak tengok TV..
berebut2 remote TV tu..
sapa menang muka bangga.. sapa kalah masuk bilik nangis..
http://matcuoi.com

yang tua ka, yang muda ka..
sama ja perangai kami semua..
terlalu budak2..

hehehehe..
tu ja untuk kali ni..
nanti bila2 kita kongsi lagi nah kat sini..

selamat hari isnin..
=))

2 ulasan:

Yana Libra berkata...

jauh beza umur awak dan adik 2nd last & last tu ye~

Anakmuda me berkata...

tu lah jauh sangat..
bila dah besar, anak2 semua jauh..
so, kena ada yang kecik lah nak buat peneman..