kengkawan

Isnin, 25 Jun 2012

first time tengok bola !

assalamualaikum.. hye semua.. hari ni aku nak update cerita semalam.. hahaha.. semalam punya cerita sekarang baru aku nak update.. actually dari aku bangun tidur tadi lagi aku nak update.. tapi tak terUPDATE pulak.. dok ralik main game..

Need For Speed Most Wanted.. 

game tu buat aku jadi gila dan sasau.. hahaha.. and ada lagi satu game aku selalu main.. ce teka .. jeng jeng jeng.. sapa dapat teka aku bagi sehenget.. cepat2 !

tettt !!! lambat !

Moderm Warefare !

hahahaha.. okay2, abaikan semua game2 yang aku suka tuh.. hemh.. sekarang kita berbalik pada bola semalam.. sumpah wehh !! aku tak suka bola sebenarnya. ! tak suka langsong.. even my friend always talk about Neymar lah , Kaka lah , CR lah , Ozil lah.. and what ever.. i still don't like to watch it ! i hate it..

but semalam, aku tinggal soranng2.. so, dua orang member aku ajak lepak sekali.. sambil tu makan2.. kebetulan time kat rumah tuh perut aku bunyi2.. memang aku nak ikut lahh.. kitorang lepak bertiga.. aku , OG , ngan Meru .. kitorang lepak dekat mamak Proton city .. bapak lah, punya lama aku duduk kat kedai tu.. kesejukan aku..

pukul 4.45 pg baru kitorang bertolak balik.. alamak aii.. sepanjang aku duduk kat situ, diorang ni asyik dok sembang bola sampai tak sedaq air segelas dah habis.. hemhh.. then tambah lagi segelas.. memang kembung perut aku dengan air semalam. asyik ulang alik g toilet ja.. adehh.. first time aku g tengok bola.. aku seronok bukan sebab fisrt time tengok bola.. tapi aku seronok sebab ada jugak orang nak sembang pasal bola dengan aku yang tak minat bola nih.. tak paham betul aku..

okay2.. dah2.. aku nak masuk tidur pulak ni.. okay bye.. assalamualaikum.. dan selamat malam..

Tiada ulasan: