kengkawan

Sabtu, 23 Jun 2012

entry bantal busuk

assalamualikum.. hye semua.. apa khabar ?? sehat tak ?? hari ni lagi sekali aku update.. hehehe.. saja lah pun nak isi masa terluang aku yang makin aku bazirkan nih.. sementara nak tunggu final paper hari khamis nanti.. aku hanya duduk kat rumah sewa ni mencangak tanpa buat apa2 pun.. dok bela lemak ja hari2..

orang kalau nak final ni kena baca buku kan ?? tapi aku tak baca buku langsong pun.. hemhh.. tambah2 lagi buku nota aku hilang.. minggu ni aku g ambik test tanpa baca buku.. YA ALLAH !! teruknya aku ni.. tadak usaha langsong nak g cari buku tuh.. emm.. bukan tak berusaha lah.. dah usaha dah.. satu rumah aku dah geledah.. tapi tak jumpa2 jugak.. nak buat macam mana.. tadak rezeki nak jumpa buku tuh.. so, esok aku kena berusaha dengan gigih untuk cari buku tuh.. hemhh..

korang dah baca dah entry yang sebelom nih ?? best kan ? STRATA .. wahh.. keramat sungguh nama tuh.. hemhh.. bukan selalu nak dapat pergi.. sekali sekala ja.. selalu nya kitorang just g berkubang dekat SG. DARA ja. tak g jauh mana pun.. kali ni sampai ke INSTUN kitorang pergi.. lepas tu aku update lah.. macam biasa.. setiap apa yang aku rasa seronok aku akan update and share dekat semua orang.. mana lah tau, satu hari andai berkesempatan korang boleh pergi jugak kat tempat tuh.. insyaAllah..

kawan2 aku datang depan rumah and said "bukan main suke betul kau g strata tuh" . yang aku "hahh??" .. dengan sengaja mengLOADINGkan diri.. hahahaha.. hemhh... 

malam ni, tetiba puak rasa teringin nak main gitar.. sapa pulak lah nak ajar aku main gitar ni.. alamak aii.. semalam diorang datang lepak depan rumah dengan gitar tak pulak aku rasa nak main.. malu lah katakan.. asyik dok kehulu kehilir dengan bantal busuk merah aku tu ja.. tak boleh berenggang langsong.. bukan selalu nak berkepit ngan bantal busuk aku tuh.. dah la aku asyik habiskan masa aku dekat luar ja.. sian bantal tu diabaikan..


mesti korang akan cakap, "dah 20 pun still ada bantal busuk ka ??" .. opkoz lahh.. mesti ada.. kawan baik aku kan bantal busuk ngan laptop aku ja.. kalau tadak dua menda ni, aku tak tau lah apa jadi dekat aku.. hemhh.. maklom lah, sebab aku ni bukan jenis peduli orang sangat.. pendiam lah katakan.. err.. mcm tak percaya ja statement tuh.. seriau pula aku.. hahahaha.. abaikan perasaan aku tuh..

hemhh... kadang2 aku jeles tengok orang ada kawan baik.. boleh beli baju sama, seluar sama.. apa orang kata everything nak sama lah.. takkan tadak kawan baik kot ??! emm.. aku pernah ada kawan baik.. kitorang baik sangat2.. lepak sekali, tidur sekali, share cerita sekali.. then dia pergi.. so start dari hari tuh, aku anggap semua kawan aku yang baik.. aku tak nak anggap diorang kawan baik aku gila2.. aku takut diorang tinggalkan aku.. better aku menyendiri and tinggalkan kenangan yang best untuk diorang..

YA ALLAH !! panjang berjelar nya entry aku nih.. hemhh.. maaf lah yep kalau aku ada merapu2. dari satu hal ke satu hal.. okay lah.. lain kali aku cerita lagi okay.. sekian.. tamatnya entry bantal busuk aku nih...

1 ulasan:

cxix reza berkata...

guking kecilnya kalo mau di buang, atau sudah tidak terpakai, saya mau menampungnya, silahkan hubungi 089637900996