kengkawan

Sabtu, 9 Jun 2012

trauma aku !

assalamualaikum..
hye kawan2 ..
ape khabar ??
dah berapa hari aku tak mai kat sini..
maklom lah, asyik sibok layan kawan2 kat twitter..
bagi yang selalu jengah ke blog aku ni ..
korang mesti rasa pelik kan..

"awatlah template minah ni dok asyik berubah ja. pening kan http://matcuoi.com  "

entah lah.. aku sendiri pun tak berapa nak paham..
nak tukaq, tapi macam susah ja..

aku dah try blogskin lah.. ape lah..
last2 sekali..
aku biarkan jadi macam ni ja..


"macam tak gorgeous ja .. tak vokk gitu .. http://matcuoi.com  sakit mata lagi ada lahh.."


entah lahh..
aku sendiri pun pening..

okay kita tukar tajuk..
haaa.. ingat tak ??
dulu kan aku ada cerita pasal birthday aku yang fake kan ??

"tak ingat pun.. yang mana ?? http://matcuoi.com konpiuss! konpius! "

okay2, tekan link nihh ---> klik !
haaa.. dah tgok ??

start dari tu kan..
aku sebenarnya dah takut nak wish HAPPY BIRTHDAY dekat orang..
waaaa...
aku pulak yang trauma sorang2..
macam bodoh je kan..

hemhhh..
kepada kawan2 kat FB , aku mintak maaf okay..
bukan sengaja aku tak wish birthday korang..

sebab aku pulak takut..
takut2 orang buat dekat aku macam tu balik..
tak kira lah kita kenal atau tak..

the main point is , i'm scared to wish ..http://matcuoi.com !

aku rasa buat masa ni aku nak cakap tu ja kot..
huhhh..
luahkan apa yang terbuku kat hati ni..
lega sikit rasanya..

so, after this aku nak sambung kerja tak tentu hala aku ni..
melangut tengok laptop sambil siapkan assignment aku yang tertunggak..
mak aii..
minggu depan nak kena hantar dah..

okeybye !

2 ulasan:

Aida Omar berkata...

ok je blog kamu sekarang tak serabut :) ha tula tipu2 lagi.. hehe.. takmo..takmo.. ^^

Anakmuda me berkata...

tak serabut ekk ?? rasa mcm ja...
hehehe.. makasih kak .. =)