kengkawan

Sabtu, 26 Mei 2012

testing2.. 1..2..3..

assalamualaikum..
hye peps..
ermmm..
kembali lagi hari yang bosan aku ni hahh..
hari2 aku diulang macam selalu..

tinggal sorang2..
takde orang datang melawat..
takde orang kol tanya khabar..
FB??
semua orang tak nampak kehadiran aku kat situ..
bosan teramat sangat..

bila kawan2 aku nak balik ni..
adehh..
sunyi lah..
diorang tu dah tak ingat aku dah..
ajak aku balik pun tak..

then mula lah aktiviti tidak bermoral aku
menangkap gambar pagi petang siang malam..
then keluar berjalan2 pusing taman behrang ni sorang2..
macam janda mati laki..
adoiii..
serabutnya..

tengok movie pun nangis sorang2..
dah tak tau nak share kesedihan cerita dengan sapa..
makin biol dah otak aku ni..
apa boleh buat..
kena terima dengan seadanya..


ehh.. nape nampak gembira ja ??
entah lah..
aku pun konpius ngan mood aku ni
tak menentu betul.
hemhhh..
abaikan je lah..



ehh.. ni lagi takde keja...
abaikan aku ya kawan2..
sometime its better to be worse..
lalalalala..

merepek nya entry ni..
pening aku tengok..
abaikan..
do come again..

2 ulasan:

Prince of Noob berkata...

gambar awak ke tu... ok sangat cute... done follow - Noob

anakmuda berkata...

tudung hijau tu ye lahh.. yg kuning tu,bukan lahh.. hehehehe =)