kengkawan

Selasa, 15 Mei 2012

MSP yg lepas

assalamualaikum..
hai semua.. huhuhu.. nak cerita menda yang dah 2-3 hari lepas.. emm.. bukan apa, sibuk sikit. tak sempat nak singgah laman ni.. haaa.. mehh2, dok dekat2.. actually, minggu lepas aku jadi sukarelawan untuk MSP dekat PSAS. saja lah pun, nak merayap dulu sebelum balik.

orang sepatutnya kalau jaga MSP mesti lah kena tau sapa menang, sapa no. 1, sapa tokoh sukan. tapi aku ngan kawan2 aku ni pi, tak tau lah untuk apa. macam pi dok menghitam kan kulit ja. tu ada lah...


ehh.. napa ada gambaq akim ni ??
haa.. akim datang time malam penutupan tuh.. hehehehe..
 

tengok tu, sempat makan lauk ja.. nasik suma dah habis.. 
hampeh gila lah aku..
tapi takpa..
janji aku makan.

:)
kenyang..



haaa.. this just a few pic yang aku mampu nak kongsi.. al-maklom lah.. sepanjang aku dekat MSP tu, mana sempat nak tangkap2 gambaq.. asyik sibok ja kehulu kehilir.. haa..

hasilnya muka hitam dan macam tahi cicah.. 
sedeh betoi lahh..
but never min, i've got the experience.. huhuhu..

2 ulasan:

pija halim berkata...

Alahai,akim saya!!!!! Hihi

anakmuda berkata...

jangan jeles nah pija :)