kengkawan

Rabu, 23 Mei 2012

maaf diatas kenakalan saya :) selamat hari jadi kawan !


assalamualaikum.. hye semua..
first sekali aku nak mintak maaf lah, about my date of birth.
actually its was a fake!
the truth is, my D.O.B is on 25th january..
its not on 23rd mei.. 
hehehehe..

saja ja aku buat macam tuh.. bosan..
no, bukan bosan apa. maklumlah bila hari jadi awal2 ni, rasa macam too old sangat.
so tu yg lambatkan due date tu.. hahaha

bagi yang prihatin, terima kasih lah korang. 
sebab tak lupa lagi tentang aku...

bagi yang dah tersilap tu, terima kasih jugak.
even its not my real birhtday, but korang bersungguh2 wish.
gempak sial..
siap ada yang kol lagi, text msg lah, im lah, email lah..
dah rasa macam hari jadi aku yang betul pulak.

padahal, time 25 jan hari tu, just a few ja yang perasan my birthday.
tak meriah macam ni pun.
hemhh..

nampak sangat kekecilan ku ini.. sob..sob..
sedih gila..

bawah ni a few "PRIHATIN KOMEN" !
THEY NO IT WAS FAKE!




haa.. tengok tu..
aku di bodohkan macam tu je oleh farahin..
ngek betul..
adehh..
see.. on january lah..


thanks ya eton, diatas keprihatinan anda..
member sekolah teknik dulu..
wahhh..


ni pulak status member aku.. farah syahirah .
bengang je budak ni ngan aku..
sebab nye, dia naik menyampah bila aku angkat call,
and shout loudly "THANKS!"..
bhahahaha...



jeng.. jeng.. jeng.. 
huhuhuhu.. this is my first time present for a boy..
sebelum ni tak pernah pun bagi hadiah kat laki.. 
my first pilihan is jam tangan..
even jam ni tak cecah ratusan ringgit..
tapi aku ikhlas..
wahhh.. ikhlas pun nak kena cakap ke??

just ignore me..
sometimes it always be like this..
mental problems..


haa.. nak tengok ke orang nya ?
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.

*alamak! seksinye.. emm.. tutup mata.. jangan tengok lama2 si kepeng ni..
gambar FB lah kata kan..
gambar lepas dia dikendurikan tepung..
hahahaha

selamat hari lahir yang ke 20 ye :)
semoga cepat gemuk!

Tiada ulasan: