kengkawan

Isnin, 21 Mei 2012

kepercayaan

assalamualikum.. hye semua... 
mesti rasa aneh kan. tiap2 hari ada entry aku yang pelik2..
this is another weird entry that i wrote..
always and always be like that.
this is the way i express my self.

this story is about this one old little girl..(old little girl???!) 
yes, about this little old and tall girl.
this girl always remind to the others, to remember their word..
but this old little girl never do the same..

pergghhh!!! BI siot !!
okay2.. mesti tak paham kan.. abaikan je lah... huhuhuhuhu..

p/s : jangan dok asyik selalu pesan dekat orang tentang apa yang mereka janjikan.. tetapi, selalu ingat kan diri kita sendiri tentang apa yang kita pernah persoalkan. 

hari tu bukan main kau cakap kau paham situasi someone. but now, kau dah cuba hampir tumbangkan someone dengan kesempitan yang dia alami.. ape jenis punya orang pun aku tak tau lah kau ni...

Tiada ulasan: