kengkawan

Ahad, 27 Mei 2012

benda baru =)

assalamualaikum.. hye semua.. hehehehehe..

i want to tell you about the newest thing that i've learned..
its not really new to me, but i'm new to it..
understand ??
hahahaha..
i'm trying to share in another language.. 
i want to spread everything that i know.
hahahaha..

dah macam bunyi ape je aku borak macam tuh..
nasiblah blog ni aku tak bubuh suara aku..
kalau tak kompom semua orang gelak terbahak2 dengar aku cakap gagap2..

paham ??!!
acctually aku just nak share yang ni jerr..


pergghhh.. aku ada twitter lah siall!!

dah lama tau dahh..

bukan2, dah lama buat.. 
tapi baru sekarang melawat page tuh..

punye kodek2 twitter orang..
last skali aku nampak dia follow aku..
bapak malu gile aku!
adoiii..

lupa tahap ape pun aku tak tau lah ni..

okay2..
do follow me on my twitter okay..
@shulieha "
hehehehe..

thats all for now..
come visit again =)

4 ulasan:

biela bell berkata...

serius..tak pandai pun main twitter..benci btol! hahah

anakmuda berkata...

same lah.. tak padai pun.. tapi saja dok cuba.. tgok mber2 main mcm best ja.. =)

AmyZana berkata...

Hahaha
X lyn twitter sgt ah sbb x tahu nk tweet ape -_-

anakmuda berkata...

hahaha.. ni pun tweet merepek je.. asyik FB je hari2.. bosan jugakk..