kengkawan

Isnin, 30 April 2012

result for my statistics

 assalamualaikum. selaku pembuka bicara sekali lagi untuk malam ni.. hehehehe.. ni aku nak kongsi perasaan sedih aku sama2 ngan hampa semua.. meh la tumpang sedih sekali dengan aku.. ni aku nak cerita pasal CN303... haaa.. tau kan tuh subject apa ?? actually tu diantara subject yang baru bagi aku.. bagi aku ja lah.. sebab kos lain or sem2 sebelum2 ni.. diorang belajaq subjek ni time sem 3 or 5.. tapi aku belajaq subjek ni dalam sem 4.. so bingai sikit lah kan..

hari ni, pukul 8.26 sampai 10.26 pagi tadi aku dah jawab soalan bagi kursus ni.. tau dak? bapak la.. susah nak mati.. aku rasa aku just penuhkan kertas jawapan dengan formula yang entah pape dari penuhkan jawapan yang belum tentu betul..


sedih betul.. there's only have 6 question and pilih 4 saja.. yap! memang tepat2 4 ja lah yang aku jawab.. ngeri siot.. then g ke puan tanya pb aku untuk subjek tuh.. tau dak puan kata apa "u just got 51 only, i hope u struggle more in your test" ... err... actually puan tak cakap macam tuh.. but she mean that.. sedih gila lah.. aku tegok senarai kat puan tadi.. paling tinggi pun 68.. setakat yang nampak kat mata aku lah.. taktau kot2 ada yang lagi tinggi.. keputusan test pun aku dapat belas2 ja.. hemhh..

nak kata aku main sangat.. tak pulak.. belajar ja aku.. cuma 2-3 hari ni ja yang dok mai bertenggek kat rumah orang main internet.. adoiihh.. taktau lah.. aku berharap sangat2 nanti result takdak yang gagal.. lulus ja pun cukup lah.. :'( takutnya aku.. 

mama, orang mintak maaf tau.. tu ja yang orang mampu buat untuk tunjuk bagi kat mama.. dah habis paksa dah..

Tiada ulasan: