kengkawan

Selasa, 7 Februari 2012

penang


Assalamualaikum.. hye semua.. kembali lagi aku mengUPDATE kan cerita aku kat sini. Sampai ja behrang aku terus nak kena menaip. Takot cerita ni basi dalam minda aku. Almaklom lah aku ni kan agak sedikit kuat pelupanya. So, nak kena cepat2 sikit buat menda2 ni. hehehe. Dah la assigment semua tak bawak balik. So lepas ni aku nak kena menyibukkan diri aku ngan kerja2 yang ada kat atas meja belajar tuh.. meja belajar ?? sejak bila lah pulak aku ada meja belajar.. entah lah, pape pun boleh..

Meh2 aku nak share a few picture aku for a few 3 days in penang :) .


time ni ada dekat tol juru.. nak hantar salah seorang daari kitorang kembali ke pangkuan keluarganya.. wahhh.. macam dah lama menghilang lah pulak kan.. well..


ni pulak ada dekat rumah kawan aku yang namanya hikmah. hemhh.. sampainya dah lewat. semua kepenatan teramat. sebelum tidur makan dulu.. ngee~~ makanmakan.


ALHAMDULILLAH.. selamat sudah diijab kabulkan.

"emm.. mama, orang teringin nak kawin la pulak bila tengok macam ni. macam best ja mama.. bila saya boleh join ?"


sempat jugak lah aku snap satu gambaq ngan pengantin.. serabai tak aku ?? hehehe.. ni yang cita neh. sebenaq nya aku terlewat bangun. tak sempat nak cantik2.. lagi pun bukan aku yang kawin. tak pa..


haa.. ni makanan aku. sedap2.. ni diantara menu yang da kat umah pengantin perempuan.. kenyang2.. 


haa.. ni pulak time dekat rumah si pengantin lelakinya..
 emm.. tp yg tuh bukan dekat rumahnya lah, dekat rumah jirannya. sebelah rumah.


ehh.. iklan iklan.. jangan layan gambaq ni..


nilah tuan rumah nya. nurul hikmah nama diberi.. comelkan.. tengok lah sapa kawan nya..ehemm2..
n yang few pic yang kat bawah ni pulak yang kitorang jalan2 g penang.. on my way to QUEENSBAY.. naik feri.. hahahaha...









ehh, sapa pulak mamat ni ?? ni lah driver aku.. pakwe si nurul hikmah.. emm.. aidil azrul izzat.. dak kelas aku gak ni kat poli..



emm.. bagi. tangkap lah gambar berdua. ambik2..

yang bawah ni pulak gambaq time dalam mall. g QB pakai baju kurung ngan selipar!! bapak buruk gayanya... adoiihhh.. malu kot. suma pandang2 macam aku orang ulu banat mana entah. but never mind. aku enjoy.




yang ni pulak cik massofia md ali ..
 sila klik nama beliau untuk ke page seterusnya. terima kasih ...



aikk sempat lagi bergambar dalam toilet QB .. bahahahaha.. bersama si nurul hikmah..


n lastly kompom lah gambar aku sebagai penutup coretan.. wallawehh.. sonok nak mati lahh.. :)
sekian terima kasih..


3 ulasan:

massofiamdali berkata...

agak tak senonoh ye gamba aku di situ . huhu ~~~

aReLaN berkata...

jalan sakan nampak.jelesnya tengok orang len jalan2.jeles lagi tengok gambar kawen.waaaaaa

anakmuda berkata...

err.. hahaha.. tp suka lah gambaq tuh..

@arelan : lain kali join lahh :) cepat2 kawin..