kengkawan

Ahad, 15 Januari 2012

snap lagi

assalamualaikum.. haissshhh.. gambaq lagi.. mesti korang bosan kan. tapi nak buat macam mana.tu lah hobi aku.. tak sabar rasanya bila ada orang said :
"celicatun, pandang sini cepat! snap2.."
time tuh tak kira lah ngah wat apa pun, mood aku baik ka tak baik ka. aku for sure akan pandang tuan punya camera n said :
"senym :) "

gambar ni time aku tengah wat kerja lapangan. hehehe.. amali "spot speed". dekat depan kawasan poli ja pun. tapi gambarnya nampak beria kan. hehehehe..

nilah group aku, 4 orang ja gurl nya. :





hehehehe.. tuh la kisah aku bila aku wat amali. sebelom balik aku kompom akan snap2 dulu. aku ngah lapar pulak time tu, tapi tahan je nafsu nak makan. utama kan snap2 dulu :)
selalunya kalau nampak ja aku, dak2 kelas akan cakap : 
"celicatun nak tangkap gamabaq lah tu"..
hehehe.. mesti lah kan. nama pun hobi..

P/S : kenapa panggil celicatun ?? tu olahan dari nama penuh aku. biasalah, aku dah terbiasa macam tu. sampaikan orang buli aku pun aku macam dah tak kesah. layan je lah.. :'(

5 ulasan:

aReLaN berkata...

spot speed tu apa???heheh

Nerdy Zuera berkata...

"senyum!" :)

anakmuda berkata...

arelan : spot speed tuh ujian untuk tau had laju yg knderaan tu bawak. kalau nak tau lebih lanjut, cari dak2 diploma civil engineering..

aReLaN berkata...

oooo...patut la tak tau.dalam automotif tak belajar lak.hehehe

anakmuda berkata...

automotif ka? sem brapa ni??? haha...