kengkawan

Isnin, 12 Disember 2011

pointer

assalamualaikum.. 
hye hye..
entry berterabur malam neh..
semua orang dok kalot update status dekat FB cita pasai result depa yang gempak2..
alahai jelesnya aku.. result aku tak segempak depa pon. cemei ja. malu kot nak cita, ramai ja yang mai tanya

"wei, brapa result?"
"amacam oke tak?"
"weh gempak mna payung ang?"

oke2.. aku nak bagi tau lah neh..
result aku tak gempak mcm hampa wehh.. besa2 ja..
tp bg aku tuh kira gempak gak lah..
atas alasan :

"..2 minggu tak g kelas, sebulan seminggu kaki kena simen memerlukan khidmat tongkat kehulu kehilir, kehadiran yang mcm chipsmore sbb kesihatan yang merudum, banyak quiz n test yang tertinggal, n so on.."

pape pun aku bersyukur dapat result yang bermakna mcm tuh.. 
tp da 1 subjek yang wat keputusan tuh jd x cantik..
it is HIGHWAY ENGINEERING, cause i've got C+..
sangat mengecewakan..

papepun.. tahniah buat kawan2 aku yang AKJ.. :)

2 ulasan: