kengkawan

Selasa, 27 Disember 2011

hari best aku !

assalamualaikum.. ni update malas2 sebab dah nak pagi butabuta!.

neh gambaq aku ngan sorang kawan aku yang HOT neh(kononnyalah)..

disebabkan aku berada berdekatan dekat rumah dia, so kami pun keluaq lah lepak berdua di WANGSAWALK..(berdatinglahkononnya)..
pusing punya pusing last2 sekali dekat SECRETRECIPE (belagakkayasungguh) jugak lah jadi destinasi untuk kitorang bersantap dengan lahapnya..





masing2 tanak kalah. order bukan main punya makanan. memang bapak lah kan kalo tak habiskan makanan tuh. aku dah nekad awal2 kalo makanan tuh tak sedap, tinggal without any PAID!.. maklomlah aku ni cerewet sikit bap makanmakan ni. hobi lohh.. :)


entah apa nama minuman neh aku pun tatau.. yang aku tau perisa dia capucino.. 



yang ni macam minuman aku jugak.. the different is she loved chocolate.




err...
maklomlah, pantang ada something dekat tangan. memang semua jadi prop untuk aku bergambar.. sukasukasuka sangat2.. hehehe.. nyumnyumnyum!!




neh la makanan yang kitorang order. makaroni blabla... n spegeti blabla.. 
hehehe.. aku taktau pa makanan yang aku makan ni. sekali tengok macam nak sebu perut. tapi kenyataannya makan aku (spageti) tuh habis (licingilagilapingganaku!)..



memang kenahabiskan makanan lah cita dia. dua orang makan ja dah nak dekat 60 henget habis. maaflah kalau aku macam dok komplen sikit. besalah first time makan dekat tempat2 orang kaya nak mati neh.. takot aku nak singgah sini dah..

thenthen after that, aku ngan member aku neh g tengok wayang plak.. tehok cita MISSIONIMPOSSIBLE:GHOSTPROTOCOL ..
memsng tsk rugilah g tengok, sebab cerita tuh best sangatsangat. tak bosan. :) 


huhh.. then aku kena bergegas untuk program yang lain pulak (macambusinesswomenpulakkan!) maklom lah BZ tak terhingga.. hehehe..

almost thank to HER coz makes me happy. and sorry for the wierd question that i've ask u last day :)


ikhlas from me :)
SOLEHATUN HUSNA HUSAININ

1 ulasan:

aMira~ berkata...

best kan MI 4? btw, mia sgt suka maccaroni tuh. my fav kalau g makan sana. nyum nyum :)