kengkawan

Khamis, 24 November 2011

tired !

assalamualaikum.. hye and very go0d morning guys.. hehehe.. macam biasa, satu lagi entry dikala pagi buta. actualy aku baru nak tidur ni. tapi aku nak update jugak.. maklom lah, baru sampai rumah pukul 7.30 pagi tadi. so, mata aku masih lagi segar bugar. even agak bengkak sikit..

mane aku pergi ? aku tak g memana pun.. just lepak2 dekat danau kota , then pusing2 KL.. siap sesat lagi.. hahaha.. maklom lah, kitorang suma budak perak.. mana nak tau jalan2 KL ni. tapi nasib baik da sorang neh tinggal area KL.. so dia lah yang jadi pemandu arah.. tu pun boleh sesat2 n wrong turn lagi... hampeh lol.. serius, jalan dekat KL ni kalo tak biasa lalu.. mmg and very complicated lah aku boleh simpulkan..

sakit gila badan aku duduk dalam kereta lama2.. bayangkan, pukul 10 malam kitorang keluar.. then pagi ni pukul 7.30 pagi sampai rumah. memang nak tercabut semua skru2 badan ni.. pape pun memang best lah.. g danau kota , lepak ngan diorang dekat danau jap .. then g jalan2 ngan member aku.. hehehe.. even kejap, banyak kot pesanan yang aku dapat.. huhhh..

okey lah, its time to sleep.. pape nanti korang kol lah aku yep.. aku nak balas text nih susah, coz aku pakai XPAX.. so, cepat tarikh luputnya... hehehe... tak sabarnya nak balik penang malam nih.. ngee~~

p/s : to someone yang aku tak balas mesejnya semalam.. maaf yep.. pukul 2 baru jumpa petrol pam nak g topup.. tp at the end, i try to reply ur text.. even its to late.. appologize..

Tiada ulasan: