kengkawan

Sabtu, 19 November 2011

hye all :)

assalamualaikum.. hye korang suma.. maaf lah aku update pagi2 buta neh.. saja lah pun.. nak hilangkan bosan aku neh.. almaklom lah, aku tak boleh nak tidur lagi even mata aku dah berair2 n meraung2 mintak ditutup. actually, aku baru lepas stalker FB org tertentu.. hahaha.. bapak lah.. sendiri stalk, sendiri sakit hati. erm.. never mind lah.. aku memang selalu mcm tuh. so, sapa yang selalu dengan aku . kompom2 sangat lah dah paham ngan perangai aku.. 

btw , aku nak kongsi berita gembira neh. hahaha.. aku dah boleh berjalan sebenarnya.. maklom lah, after a whole month aku kesana kemari bertongkat.. then now, i'm back ! hahahaha.. gila seronok lah aku.. tak terkata sebenarnya.. suma neh since nak raya haji hari tuh.. emm.. berapa hari bulan hahh raya haji hari tuh.. dalam a few 3 weeks lah kan. gila batak aku. now, tiap2 malam sebelum tidur aku kompom akan pandang tongkat aku yang bersandar dekat dinding tuh.. hemhh..

actually aku tak sabar nak berlari sebenarnya. maklom lah, dah lama tak jog. berat badan aku dah makin naik. lemak aku plak dah makin berkati2 kilonya.. hahahaha.. aku hope blh kurus balik. tapi aku obses sebenarnya. obses nak gemuk macam dulu2. gemuk macam sebelum aku masuk hospital time form 5 dulu.. hehehehe.. miss that time..

aku rasa, aku neh makin diperlukan oleh kawan2 aku.. err... untuk sesetengah nye lah.. diorang kata aku je yang paham perasaan diorang.. even tak realitinya. hemh.. maybe aku terlalu ikot rentak dan emosi diorang. tuh yang diorang rasa aku faham perasaan diorang kot.. aku pun tak tau lah... lain orang kan.. lain rasa lah jadinya.. aku dah mula rasa hidup aku makin chill. dengan kehadiran kawan2 yang selalu bagi support kat aku.. so many thanks to all of you, cause make my day so wonderfull.


now, final exam week. baru 2 paper lepas. tinggal paper highway ngan paper geoteknik 1. err.. dua2 tuh subjek teori.. aku macam tak sure ja ngan kebolehan aku. pape pun, aku hope sangat aku boleh go on lagi 2 paper tuh. aku risau paper tu jadi mcm paper QM aku.. err.. mmg tak boleh nak bwk paper tuh.. shit !!!

never mind lah.. tuh je lah kot yang aku nak kongsi buat masa neh.. lagi pun dah lama kan aku tak mencoretkan something kat sini.. 

sampai jumpa lagi di post yang lain.. :)

Tiada ulasan: