kengkawan

Isnin, 1 Ogos 2011

wall pesbuk aku !

assalamualaikum readers.. hye hye hye.. pelik tak tajuk uh ?? agak lah kan..
actually da someone tanya aku.. 

"una, asal wall pesbuk kau penuh org post?? kau xrimas ke doe?? kalo aku dah lama aku kick diorang.."

no no no no.. aku xkesah sangat.. sebab wall aku memang untuk member2 aku.. hehe.. lagi pun membesar ngan member2 aku.. so, takde hal lah kalo takat hal2 kecik macam uh.. aku no hal jerr.. sebab bagi aku , member no 2 penting lepas family aku..

so, aku hope kau tak kesah kalau wall aku penuh ngan post or coment2 dari member aku.. sebab kalo bukan sebab diorang , aku tak mungkin seceria sekarang..

aku sayang member2 aku.. sebab tuh aku salu ulang.. kalo nak wat pasal bukan ngan member2 aku.. cari orang lain.. hope you dont mind.

ikhlas dari hati
solehatun husna husainin.

Tiada ulasan: