kengkawan

Rabu, 27 Julai 2011

untuk kau !!!

assalamualaikum.. hye.. 
err..

apa aku nak tulis hah..

emmm...

errrrmmm....

ouhh.. sekarang dah ingat..

entry neh khas untuk kau...

firstly , aku mintak maaf okey.. sebab aku selalu panggil kau macam2.. biasalah aku, melawak je.. kalo kau amik hati aku mintak maaf okey.. maaf kan aku yaa.. :))
kalau kau nak kenal aku , macam neh lah aku. yupp2 , aku memang agak sedikit openminded.. aku tahu kau macam tak selesa. maklom lah, kau kan macam baik2 sikit. tak macam aku.. bebas gila.. open gila.

kau kau .. aku mintak maaf sekali lagi ye.. then then lagi satu.. kau kalau nak tegur aku , cakap terus ngan aku la.. tak payah lah nak update status bagai.. awak awak lagi...
aku bukan jenis yang cepat nilai orang , kalo sekali pandang babe..
aku ambik masa sikit.. bak kata kau.. aku neh kan loading sikit.. takpe , aku tak kesah.. aku sedar aku macam mana.. 
sama jugak aku layan kau , ape2 tak puas hati aku cakap terus je kan ngan kau.. aku boleh buat , takkan kau tak boleh babe.. kau laki.. aku neh pompuan..
ape lah kau neh..

urmmm..
tuh ja lah.. t da pape , aku cakap terus ngan kau lagi ye...
nih first time aku update entry macam neh.. 
kau boleh tulis kat status kau , takkan aku tak boleh tulis kat blog aku kan ??
emm... pape je lah..
aku harap kau tak buat perangai lagi...

fine , kau nak kita kawan kan ?? okey.. kita kawan... 
aku tak kesah kalau kau nak aku layan kau macam mana aku layan kawan2 aku.. kasar , then lepas tuh.. jangan nak komplen2 dah..


untuk kau yang aku kenal sebagai kawan..

Tiada ulasan: