kengkawan

Isnin, 18 Julai 2011

=.="

assalamualaikum readers.. hehehe, hye hye hye..
maaf lah dah lama tak update hape2.. bz babe. 
jadual aku pack gile , bukak blog pun tak sempat.. just on9 ym ngan skype je , tuh pun sbb tunggu mber hantar assgmnt kat aku.. bapak lah !!
mengada2 lecture skunk neh , suma nya nak pakai email..

2 , 3 hari lepas aku sempat lah berjalan2 g umah member aku kat manjong nuh. mak ayah dia sempoi jugak. orang penang babe ! , sonok plak aku borak ngan mak dia. :) obbeerrr kan aku. hehehe, bukan salu dapat melayan , aku pun dah lama low profile. sekali sekala nak show off sat , tak pa kot noh.. :))

aku tak jalan mna sangat lepak sana . malam ahad tuh family dia bawak aku g MARINA ISLAND. then then aku tengok orang date. alahaiii, banyak nye yang date. kiri , kanan , depan , belakang suma date . jeless pulak aku tengok. umhh.. yang aku neh , bila mau date pun tak tau lahh.. 

NAK DATE ! NAK DATE !
jom , sape nak date ngan aku..
bajet2 macam aku DIVA je yg tanya macam tuh..


aku tak banyak snap gamba kat sana. maklom lah aku segan pulak ngan family dia. saja lah pun tunjuk eksyen yang aku neh pemalu nak begambar. padahal , aku kalo jumpa kamera . macam orang batak nak mampos.. huhuhuhu...


tuh ja lah buat masa neh. t bebila aku BW kat blog korang okey ??

ikhlas dari hati
solehatun husna husainin

Tiada ulasan: