kengkawan

Jumaat, 1 Julai 2011

apa tu ??!!!

assalamualaikum readers. hemh. hari neh aku rasa bosan bagai nak mati. emm, mana tak nye. pokcik gendut tuh keluar. then tinggal lah aku sorang2 mengadap lappy yang makin hari makin teruk dikerjakan 2 orang kenit tuh. maklom lah, ade adik yang buas, habis lappy aku dipijak2nya depa. haiishh... akibat boring yang tak terhingga, aku pun melawat lah blog aku yang tak seberapa neh. then, tetibe tangan aku rase gatal je nak cari nama aku dalam Mr.Google. konon bajet macam aku femess lahh.. *bajet hangus* ada lah. pastuh ape lagi, aku pun eja lah nama aku: 
.
SOLEHATUN HUSNA, 
*enter*
.
.
.
  *smile*

coz ade jugak name aku dalam tuh. kira aku femes jugak lah. hahahahaha!!!
baca punya baca. tau apa aku jumpa ??? 
haa... jap aku besaq kan. tengok yang dalam kotak tuh !!!


*hahhh???*
bagai nak mati aku. ape pulak lah yang si tembam nanie merepek. aiisshhh..
dengan gelojoh n lahap nya, aku pun terus ke blog tuh. mencari2 ape yang dia merepek neh.



tup tup.. ouhhh.. keja waktu bosan dia rupanya. ape lah nanie neh. tekejot cekk. hahahaha!! sampai nangis2 aku gelak. ade jugak aktiviti yang macam neh. pelik betul..

manusia manusia..
credit to si tembam nanie

ikhlas dari hati
solehatun husna husainin

3 ulasan:

nanie zainudin berkata...

ceitttttttttt!
hhahahha....baru perasan ade post ni...femesss akak! hahahaha :p

De'din berkata...

nanie syok lah tu ada orang review dia :P

anakmuda berkata...

baru nak perasan lah.. asyik dok chat ja, blog terabai. fariz lah punca neh..

p/s : teruknya fariz tu.