kengkawan

Ahad, 3 Julai 2011

aku asyik on9 jer ??

assalamualaikum readers. hye suma.. acc aku tak tau nak post hape. jadi aku pun on9 FB kejap, pastuh sambung godek2 ape yang ade dalam perut Mr.Google tuh. tengah aku mencari gambar2 anime yang hensem, tibe2 ada orang text aku.

"kau neh, on9 ja slalu ekk. aku bosan doe asyik tgok kau on9 ja.!"

what!!! ade org cakap aku selalu on9. mcm mna neh.. err.. aku tak selalu on9 okey. jarang skali. banyak dok habiskan masa melukis dan editing new pic. tak sangka ade jugak yang suka main tuduh2 macam neh. lepas je aku balas yang neh. dia pun lesap.

"aku tak salu on9 doe, kau tu hah yang slalu on9. sampai text aku pun kau tak balas."

err.. sekarang, dah boleh nampak kan sape yang selalu on9. 

hemh, babe kau yang selalu on9. bukan aku okey. kalau aku selalu on9, notification box aku takkan sampai puluh2..  then aku nye yg kat tepi2 takde lah nampak macam tertunggak bagai nak mati...


wahhh.. bajet macam hangus sangat kan..

p/s : hahh, neh suma takkan bertimbun kalo aku slalu on9 babe. hahahaha... pape je lah kau. aku penat neh. kau jangan macam2 bunyik lak. dah aku text tuh balas lah. cincang kau kang.

18 ulasan:

siti kektus berkata...

haha, orang tu jeles kot.

sabar je lah.

diamkan aje. nanti dia senyap la. ;)

anakmuda berkata...

kalo diam, dia tak banyak bunyik takpe..
tapi mcm pelesit mulutnya..

NuSaNa NoSa 91 berkata...

keen yg selalu on9.. 12 jam kot on9.. ahahahaha~ ^_^

anakmuda berkata...

hahaha.. kompom budak tuh silap org kan ? kan ?

De'din berkata...

bukan sayang selalu on9 ka ?

vampire's lovex berkata...

hehh,yg dia tu sibuk kenapa..hahaha..biar la nk on9 24jam pon..kikiki

anakmuda berkata...

mana ada b oii. salu ka ? b tuh hah yg salu on9.. :P

anakmuda berkata...

@vampire's lovex : betoii2, cekk sokong. sibuk ja kan ? kan ?

cik najihah berkata...

thanks...foloow sini juge :)

anakmuda berkata...

makaseh :)

Addin berkata...

haha biar kan je orang macam tu :)

singgah ! ;)

anakmuda berkata...

:))

eintan nurfuzie berkata...

jalan2 sni bls kunjungan dan follow
budak kuala yek...cik en pun sme

anakmuda berkata...

:))

sobri yaacob berkata...

ha..ha..
adoi :)

anakmuda berkata...

kenapa yee ???

cik pip berkata...

bako aja..hahah :P

anakmuda berkata...

bakal dibako le neh.. :))