kengkawan

Jumaat, 17 Jun 2011

video oh video

assalamualaikum readers.. aikk.. video mana pulak nehh???  hahaha.. aku bosan sangat hari neh. asyik on9 ja 24 jam. so, aku pun selongka lah stuff2 yang hade lam laptop aku neh. emm.. selongkar punya selongkar aku jumpa lah gambar2 time sem satu dekat psas dlu. hahh.. video neh plak, adalah salah satu video kerja kursus aku time toh. tak hebat pun, sebab buat last minute. pukul 9pg nak present, pukul 6pg baru kalot bangun nak buat. tuh pun nasib "roomate" baik hati nak kejut bangun awal. kalo tak, memang terkial2 aku dekat lab hari tuh. korang tengok lah, video neh cerita serba sikit pasal aku. actually dalam tuh just banyak gambaq2 aku ja. huhu.. tengok lah..

video

kalo suka korang like lah, kalo lucu bagi tau oke :)
ikhlas dari hati:
solehatun husna husainin

Tiada ulasan: